Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dobra: Nu mai particip la acțiunile PNL dacă e prezent Oltean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatorul Dorin Dobra, numărul 2 pe lista PNL pentru Senat  a anunțat că nu va mai lua parte la întâlnirile publice  la care va participa fostul președinte al PDL, Ioan Oltean. Reacția senatorului a fost generată de discursul pe care Oltean l-a ținut sâmbătă la Consiliul Județean de coordonare al PNL, reuniune internă la care a participat în premieră și presa. De altfel Dobra, care s-a aflat pe scenă în timpul discursului i-a făcut și o fotografie fostului lider, pe care a postat-o pe pagina sa de socializare cu menținea: ”Spuneam de decentă” . Dobra crede că discursul lui Oltean -care este cercetat în mai multe dosare de către DNA, în cel puțin unul fiind deja trimis în judecată- ”a fost cel mai mare rău care i se putea întâmpla PNL-ului în acest moment” .

Senatorul Dobra nu este la primul conflict public cu cel care, teoretic s-a retras din conducerea filialei județene la începutul acestui an. La lansarea candidaților pentru alegerile locale din luna mai, după ce a făcut trimitere în discursul săi la faptul liberalii au pus umărul în județ la creșterea PSD, senatorul Dobra a părăsit scena.

Dobra a postat ultimul comentariul la adresa lui Oltean pe contul personal al autorului articolului. Redăm integral postarea acestuia:

”Simona,
Consider ca decizia lui Ioan Oltean de a vorbi ieri, desigur la final, pe o intelegere cu Sighiartāu, a fost cel mai rāu lucru care ni se putea intâmpla!
Omul acesta fie nu întelege cā ne face rāu, fie nu se poate abtine så arate cā el e śeful, ceea ce e śi mai rāu!
Acum, pe o analizā a presei de ieri, în loc sā se vorbeascā de solutii śi candidati, se redā ce a spus Oltean, adicā minge la fileu pentru PSD!
Una peste alta, nu îmi dau seama acum dacā Ioan Oltean face asta cu intentie sau pur si simplu nu vrea sā disparā odatā, pentru binele celor la care zice cā tine!
In fine, ca lucrurile sā fie si mai clare ca pânā acum, pentru toatā lumea, anunt aici cā eu nu voi mai participa la nicio întâlnire publicā la care participā Ioan Oltean! Eu personal m-am sāturat de lectiile lui de a face politicā, metode care l-au si dus acolo unde este acum!

Share.

About Author

Lasă un comentariu