Senatorul Dobra, selfie de adio cu Ilie Năstase

Senatorul Dobra, selfie de adio cu Ilie Năstase

Bate vânt de nostalgie, dar și frustrare printre cei care părăsesc Parlamentul. Senatorul Dorin Dobra și-a postat zilele trecute pe pagina de socializare o fotografie selfie făcută în curtea Parlamentului cu colegul de Senat, tenismenul  Ilie Năstase. Fotografia este  însoțită de textul: ”Încetișor spunem Adio”. Printre cei care fac comentarii la această postare se numără și senatorul PNL Traian Igaș, fostul Ministru al Internelor și Administrației, cel care i-a succedat lui Vasile Blaga după demisia din minister.

Igaș care nici el n-a mai prins un loc pe lista parlamentară cu oameni noi-nouți ai liberalilor a postat pe pagina lui  Dobra următorul mesaj :”Aici nu mai este loc pentru OAMENI!”.

Senatorul Dorin Dobra care de doi ani este viceliderul grupului PNL din Senat este numărul 2 pe lista PNL Bistrița-Năsăud, poziție însă neeligibilă. Interesant este că niciunul dintre cei patru parlamentari PNL de Bistrița-Năsăud nu se mai regăsește pe listele partidului, situație unică la nivelul PNL, care se laudă că a schimbat peste 60 % din parlamentari și in speciali pe cei cu multe mandate. Cu excepția lui Ioan Oltean care era indezirabil din cauza problemelor cu DNA,  ceilalti trei: deputatul Stelian Dolha și senatorii Cristian Florian și Dorin Dobra încheiau primul mandat cu rezultate foarte bune în statisticile parlamentare. Dolha, fost președinte PNL și vicepreședinte național la PNL s-a retras din cursa pentru candidaturi acuzând jocuri de interese, acapararea partidului în plan județean și lipsa oricăror criterii, în timp ce Florian, și el fost copreședinte PNL a renunțat la candidatură fără comentarii.

Categoria: POLITICA

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *