Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele executiv al PSD BN: păcat că nu am avut și altă variantă de ministru pe lângă Doina Pană. Nu am știut ce strategie are Guvernul când am decis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean a declarat vineri seara în emisiunea Impact de la As-TV că Doina Pană a fost singura opțiune a PSD BN pentru o funcție de ministru și că ar fi fost utilă și o variantă B sau C.

Președintele executiv al PSD Bistrița a explicat că, la momentul votului în interiorul Biroului Județean nu s-a știut că strategia pentru noul Guvern este aceea ca membrii fostului guvern Ponta să nu fie incluși.  ”Cred că dacă aveam doua variante, sau mergeam pe doua sau trei variante eram mai câștigați. Dacă ni s-ar fi spus că miniștrii cabinetului Victor Ponta nu intră în calcul, atunci, nu intră. Poate că dacă am fi știut că aceasta e strategia veneam cu alte propuneri. Dar n-am știut. Și probabil n-a știut nimeni, decât o singură persoană, cel care a făcut strategia, domnul Liviu Dragnea..Fiind o cutumă a strategului noi am pierdut susținând această variantă ”.

Nicolae Moldovan a negat că neincluderea Doinei Pană în guvernul Grindeanu ar fi legată de un scor mai slab decât s-a anticipat sau de o prea mare apropiere a conducerii filialei de Victor Ponta, așa cum s-a speculat: ”Nici vorbă. Nu e nimic din toate acestea…ați văzut că n-au fost nume grele pe listă și cu scoruri mai mari decât Bistrița, peste 60%. și nu au ajuns miniștri.  Au fost miniștri foarte buni ai guvernului Ponta care nu sunt în noul Guvern. Și Doina Pană a fost un ministru foarte bun. Dar strategia a fost alta acum.” mai spune primarul din Beclean.

Nicolae Moldovan crede că este o pierdere faptul că Bistrița nu are pe nimeni în Guvern, pentru că orice apare în executiv legat de județ e altfel susținut când ai un ministru. Cauza județului e altfel abordată, este opinia președintelui executiv al PSD Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI. în

    Mai exista o varianta. VARIANTA( E ); in care sa il ejectati pe tatucu suprem care si-o facut guvern in interes propriu.

  2. Cristian Munthiu în

    Hai ca asta-i beton. Nu stiam care este strategia pentru noul guvern. Tare democratia interna a PSD. Desi nu o fac foarte des, de data asta-i dau dreptate lui Iohanis. Oare nu trebuia sa-i invete macar pe colegii din conducere “strategia si programul de guvernare”. Faceti domnule presedinte un Work Shop cu ei, puteti sa le luati si taxa de participare si sa o incasati pe drepturi de autor.

Lasă un comentariu