Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Candidat oficial al PSD BN pentru un portofoliu de secretar de stat, Alexandru Pugna a fost oficializat în funcție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numirea lui  Alexandru Pugna ca secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale s-a făcut astăzi prin publicarea în Monitorul Oficial a deciziei.

Vicepreședintele Consiliului Județean pentru al doilea mandat, Pugna a fost de altfel și propunere oficială a Biroul Județean al PSD Bistrița-Năsăud, potrivit președintelui executiv Nicolae Moldovan. Acesta a declarat vineri la ASTV că ”Eu stiu o singura persoana, care nu e înca numita, pe care o susținem și o s-o susținem, ca organizație” a spus Nicolae Moldovan explicând că doctorul Rareș Trișcă numit acum câteva zile secretar de stat la Sănătate nu este este propunerea organizației județene.

Nicolae Moldovan care în urmă cu mai mulți ani a fost numit secretar de stat la Interne și a renunțat la funcție după două săptămâni pentru a rămâne primar, spune că funcția cu pricina nu este chiar ceea ce-și imaginează unii:” să fi secretar de stat e o chestiune mai mult administrativă, nu e ce vedem noi de aici. Noi vedem un fel de ministru, dar e exact ce spune funcția: e secretar” a explicat primarul orașului Beclean.

Alexandru Pugna a candidat în decembrie pentru un mandat de deputat de pe poziția a treia la Camera Deputaților , însă PSD a trimis de la Bistrița doi deputați. În urmă cu patru ani Pugna a fost marele perdant al scrutinului parlamentar, pentru că a obținut cel mai mare număr de voturi în colegiul 3, dar deputat a ajuns Ioan Oltean de pe locul 2.

În ministerul Culturii este încă secretar de stat Alexandru Oprean, un fost angajat al Primăriei Bistrița.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu