Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul senator Dorin Dobra : ”Un singur om ne mai poate salva: Crin Antonescu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Într-o postare pe pagina de socializare fostul senator PNL Dorin Dobra spune că Antonescu este singurul dintre foștii lideri PNL care are autoritatea  de o veni cu o soluție pentru salvarea PNL-ului dintr-o ”etapă de blocaj în care partidul lasă impresia că nu mai poate produce nimic credibil”. Fostul parlamentar liberal precizează însă că nu-i cere lui Crin Antonescu să preia PNL-ul, oricât și-ar dori, ci ” măcar să ne spună care e soluția de salvare a partidului pe termen scurt”. Dobra crede că solicitarea către fostul lider PNL trebuie făcută ”serios și instituțional”.

Dobra nu crede nici că actualii lideri, sau cei pe care i-au înlocuit cei noi  mai pot face ceva pentru PNL: ”așadar nu Blaga, nu Gorghiu, nici Atanasiu, nici Voicu, nici Turcan, nici Predoiu. Nimeni altcineva în afara lui Crin Antonescu!.Este singurul care are credibilitate destulă, care a renunțat la tot pentru noi toți, și din cauza noastră, care mai deține un vector de autoritate informală, dar și de depărtare credibilă pentru a ne putea spune nouă ce mai avem de făcut ca să ne salvăm.”, crede Dobra.
​ ” Dar asta presupune capacitate de autoevaluare, pentru a recunoaște că avem nevoie de el, și nu cred că mai avem așa ceva, noi ca partid!” este concluzia fostului senator de Bistrița-Năsăud.

sursă foto: politicieniromâni.ro

Share.

About Author

4 comentarii

 1. Roth Cristian în

  Unii ar spune ca d-l Crin Antonescu sta la originea prabusirii PNL-ului.
  Depinde ce urmaresti in politica : pastrarea unor principii sau castigarea a cator mai multe mandate (parlamentari, primari, consilieri, deconcentrate etc).
  Evident, cateodata e posibil sa le ai pe ambele, dar de cele mai multe ori nu.

 2. Balan Marius - PARTIDUL VERDE în

  Pentru insanatosirea vietii poltice din aceasta tara pentru supravietuirea DEMOCRATIEI, este mare nevoie de un PNL puternic si neezitant. Numai cine nu cunoaste si nu are cunostinte minime politice, nu doreste si nu este interesat de acest aspect. Sa dea DOMNUL sa reusiti, pentru ca si cei mai mici se vor simti mai confortabil intr-o astfel de ecuatie.

 3. Valer Stoica în

  Da. Cred ca PNL – ul are nevoie de o voce puternica si Crin Antonescu ar fi bun, la fel si Ludovic Orban. Nu stiu cum ar primi cei din fostul PDL care au un dinte impotriva lui Antonescu de cand cu suspendarea lui Traian Basescu.. Daca nu se trezesc repede, e vai de ei. Parca nici nu sunt in opozitie, parca au disparut cu totul.

 4. ICe Bratianu în

  Daca un senator al partidului recunoaste ca nici unul din capii PNL de acum nu e bun, inseamna ca PNL e praf si pulbere/

Lasă un comentariu