Fostul senator Dorin Dobra : ”Un singur om ne mai poate salva: Crin Antonescu”

Fostul senator Dorin Dobra : ”Un singur om ne mai poate salva: Crin Antonescu”

Într-o postare pe pagina de socializare fostul senator PNL Dorin Dobra spune că Antonescu este singurul dintre foștii lideri PNL care are autoritatea  de o veni cu o soluție pentru salvarea PNL-ului dintr-o ”etapă de blocaj în care partidul lasă impresia că nu mai poate produce nimic credibil”. Fostul parlamentar liberal precizează însă că nu-i cere lui Crin Antonescu să preia PNL-ul, oricât și-ar dori, ci ” măcar să ne spună care e soluția de salvare a partidului pe termen scurt”. Dobra crede că solicitarea către fostul lider PNL trebuie făcută ”serios și instituțional”.

Dobra nu crede nici că actualii lideri, sau cei pe care i-au înlocuit cei noi  mai pot face ceva pentru PNL: ”așadar nu Blaga, nu Gorghiu, nici Atanasiu, nici Voicu, nici Turcan, nici Predoiu. Nimeni altcineva în afara lui Crin Antonescu!.Este singurul care are credibilitate destulă, care a renunțat la tot pentru noi toți, și din cauza noastră, care mai deține un vector de autoritate informală, dar și de depărtare credibilă pentru a ne putea spune nouă ce mai avem de făcut ca să ne salvăm.”, crede Dobra.
​ ” Dar asta presupune capacitate de autoevaluare, pentru a recunoaște că avem nevoie de el, și nu cred că mai avem așa ceva, noi ca partid!” este concluzia fostului senator de Bistrița-Năsăud.

sursă foto: politicieniromâni.ro

Categoria: POLITICA

Comentarii

 1. Roth Cristian
  Roth Cristian 20 ianuarie, 2017, 07:12

  Unii ar spune ca d-l Crin Antonescu sta la originea prabusirii PNL-ului.
  Depinde ce urmaresti in politica : pastrarea unor principii sau castigarea a cator mai multe mandate (parlamentari, primari, consilieri, deconcentrate etc).
  Evident, cateodata e posibil sa le ai pe ambele, dar de cele mai multe ori nu.

  Raspunde
 2. Balan Marius - PARTIDUL VERDE
  Balan Marius - PARTIDUL VERDE 20 ianuarie, 2017, 11:02

  Pentru insanatosirea vietii poltice din aceasta tara pentru supravietuirea DEMOCRATIEI, este mare nevoie de un PNL puternic si neezitant. Numai cine nu cunoaste si nu are cunostinte minime politice, nu doreste si nu este interesat de acest aspect. Sa dea DOMNUL sa reusiti, pentru ca si cei mai mici se vor simti mai confortabil intr-o astfel de ecuatie.

  Raspunde
 3. Valer Stoica
  Valer Stoica 20 ianuarie, 2017, 13:21

  Da. Cred ca PNL – ul are nevoie de o voce puternica si Crin Antonescu ar fi bun, la fel si Ludovic Orban. Nu stiu cum ar primi cei din fostul PDL care au un dinte impotriva lui Antonescu de cand cu suspendarea lui Traian Basescu.. Daca nu se trezesc repede, e vai de ei. Parca nici nu sunt in opozitie, parca au disparut cu totul.

  Raspunde
 4. ICe Bratianu
  ICe Bratianu 20 ianuarie, 2017, 13:30

  Daca un senator al partidului recunoaste ca nici unul din capii PNL de acum nu e bun, inseamna ca PNL e praf si pulbere/

  Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *