Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Protestele de la Bistrița imortalizate în fotografii de colecție-marca Ovidiu Grovu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Artistul-fotograf Ovidiu Grovu a publicat pe blogul său dar și pe pagina sa de socializare un foileton în imagini de colecție a protestelor de la Bistrița. El însuși protestar încă din prima zi artistul imaginilor a imortalizat sub sigla ”NEAM / NE-AM TREZIT” fotografii care surprind mai bine decât o mie de cuvinte starea de spirit a celor care au ieșit pentru că statul de drept a fost pus între paranteze.

 

”Orice argument este binevenit, mai puțin atunci când încearcă să justifice furtul, hoția sau minciuna…”este motto-ul fotografiilor și al artistului.

“Fiecare om din România care a ieșit sau va ieși în aceste zile pe străzi și în piețe ca să manifesteze pașnic a fost sau va fi manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea: de conștiința fiecăruia dintre noi” – Gabriel LIICEANU , notează Ovidiu Grovu sub albumul de fotografii.

”Pericolul maxim la care să te expui participand la manifestații: să te imbolnăvești de BUN SIMȚ”, notează în ultima sa postare sub fotografii Ovidiu Grovu.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu