Bistrita
19 ianuarie 2019
Rafale
1°C
 
Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0751-22.66.60 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!
Adresa de email: redactia@bistritaexpress.ro

Încă nu renunță: primarul își mai încearcă norocul cu Aquapark-ul în PNDL: ” viceprimarul n-a explicat bine”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chiar dacă ministrul Dezvoltării Sevil Shaidehh a dat de înțeles clar la Bistrița că nu e loc pentru Aquapark-uri printre prioritățile Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), primarul Ovidiu Crețu e hotărât să mai facă o încercare și să ceară oficial finanțarea proiectului. Pentru orice eventualitatea însă va epune proiect și pentru infrastructura și utilități necesare complexului.

Crețu a susținut astăzi într-o conferință de presă dedicată prezentării bugetului pe 2017  că, probabil, ministrul ar fi dat acest răspuns pentru că nu a aflat toate detaliile de la viceprimarul care a participat la întâlnire: ”Confirm normativelor în vigoare acest  Aquapark-ului e  eligibil pe PNDL . Discutia care a avut loc la Bistrița, din păcate am lipsit de la întâlnirea respectivă, proiectul a fost susținut de domnul viceprimar Nicolae. Probabil că nu avea, de fapt sigur nu avea atâtea elemente cât am eu despre Aquapark. Doamna ministrul Sevil Shaidehh  a explicat prioritățile: drumuri, utilități și toate celelelate si apoi ce rămâne. eventual se finanțează Dar o să discutăm mai încolo despre PNDL Avem si alte obiective: reabilitarea clădirii vechi a Colegiului Național Liviu Rebreanu, dar și infrastructura și tot ce este sub Aquapark (noi le-am prins și în bugetul propriu în ideea că nu o să le finanțezePNDL-ul. Si dacă o să se finanțeze aceste obiective care le avem atunci,  putem sa realizam cu forțe proprii Aquapark-ul  ” a mai spus primarul Crețu. (video)

Din ciclul” noi suntem buni, dar n-am știut să ne vindem marfa”. Mă rog, viceprimarul n-a știut .Azi Aqualand: (Și dacă n-o fi să luăm bani pentru toată finanțarea nu-i nimic, ne mulțumim și cu niște viabilizări prin PNDL)

Publicată de Bistrita Express pe Marţi, 14 Martie 2017

Bistrița va depune pe Programul Național de Dezvoltate Locală solicitări de finanțare pentru proiectul reabilitării vechii clădiri a Colegiului Național Liviu Rebreanu, infrastructura utilitățile și drumul spre Wonderland/Aquapark si clădirea Liceului Tudor Jarda și abia pe poziția a 4-a de prioritate, finanțarea propriu-zisă pentru Aquapark.

Share.

About Author

Lasă un comentariu