Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cititorii ne scriu:”Bătaie de joc de timpul oamenilor la Electrica Furnizare AFEE Bistrita

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”În 14 martie la ora 9.30, cine a avut ghinionul să meargă la Electrica Furnizare Agentia Bistrita, pentru a plăti o factură, a dat de o sală plină cu peste 50 de oameni” scrie Monica Munthiu, într-o text trimis redacției noastre.

”  Surpriză, ce se intamplă! Este un protest ? Din 4 ghișee de încasari, sunt deschise doar 2. Oamenii sunt surprinși, enervați, nu știu ce să creadă. Nimeni din Electrica n-a dat nici o explicație. Lumea incepe să povestească. O mare parte nu primiseră factura, alții au primit o somație. Cum să plătești la partenerii Electrica în aceste situații? Decizia e clară, fiecare a venit la sediu cu banii, ca să nu aibă surprize. Surpriza a fost aceasta, să vadă că se repetă aceeași problemă de acum 2-3 săptămani, doar că atunci oamenii au protestat în timp ce asteptau la coada de 40 de oameni”, mai spune Monica Munthiu.

Nicio reacție față de oamenii care așteaptă la coada de la ghișee

”Atunci a coborât un sef să vadă de ce se strigă, și s-a retras repede. Din 4 ghisee, doar unul era deschis. Există vreo diferență acum? Sunt deschise 2 case, dar coada e mai mare. Facturile n-au ajuns. Oamenii au așteptat aproape o oră, ca să plătească. Doar pe vremea comuniștilor erau cozi atât de mari, la alimentara. Tarife mari, servicii proaste și abonați care nu vor să mai aibă tangențe cu Electrica Furnizare Bistrita” este concluzia amară a unor ore petrecute doar pentru plata unei facturi.

Share.

About Author

Lasă un comentariu