Primele declarații ale celui mai rezistent român după ultramaraton ”A fost mai greu decât anul trecut și nu credeam că se mai termină”

Primele declarații ale celui mai rezistent român după ultramaraton ”A fost mai greu decât anul trecut și nu credeam că se mai termină”

Imediat după maratonul de coșmar de 566 de kilometri dublul campion Tibi Ușeriu a ajuns pe mâna medicilor, pentru degerăturile infectate de la picioare. ”Mă bucur că am terminat și m-a luat medicul să-mi facă picioarele că.. n-arată bine. dar în rest e ok.”. La ultimul punct de control, cu 75 km înainte de finish, Tibi a luat deczia să continue pe răspunderea lui, în condițiile în care medicii  i-au interzis să mai rămână în cursă.

Despre cel de-al doilea maraton campionul a transmis într-o convorbire postată pe pagina Tășuleasa Social că a fost o cursă mult mai grae decât cea de anul trecut, pe care de asemenea a câștigat-o. Este primul concurent care reușește această performanță doi ani consecutiv. Urmăriți ce spune la finalul cursei:

Tibi la 6633 Arctic Ultra: la Finish!

Până la capăt!

Posted by Tasuleasa Social on 17 Martie 2017

Categoria: STIREA ZILEI

Comentarii

  1. Florentina
    Florentina 17 martie, 2017, 12:28

    Felicitări Tibi ,curajul, forța si vointa de a dovedi că se poate tot mai mult ți-au dat putere.RESPECT TIBI !!!! Ne-ai învatat pe mulți că nu există limite.

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *