Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Declarațiile lui Ponta față de Dragnea denota imaturitate politică. Vezi care parlamentar bistrițean al PSD spune asta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Conflictul escaladat dintre fostul și actualul lider al PSD a fost comentat la un post televiziune central de deputatul de Bistrița-Năsăud Daniel Suciu. Parlamentarul PSD spune că declarațiile lui Victor Ponta nu mai au niciun haz și că ping-pong-ul ar trebui să inceteze pentru binele Partidului Social Democrat, dar și a electoratului acestuia care are cu totul alte așteptări. Suciu a remarcat și că declarațiile lui Ponta  care nu au alt scop decât să epateze, denotă o lipsă de maturitate politică, pentru că angajează întreg PSD-ul:

” Pot să spun după 10 ani de politica, că la inceputul carierei mele suna foarte bine să fi în centrul atenției și să iesi în fața opiniei publice cu afirmații, cu lucruri care epatează, care atrag atenția. Dar vreau să vă spun că, suntem 700 mii de membri în acest partid,  că noi am muncit pentru acest partid, pentru toți presedintii PSD, inclusiv la marile candidaturi ale acestora. Am muncit, inclusiv pentru candidatura lui Victor Ponta, iar dezamagirea a fost, poate, la fel de mare ca a lui. Dar nu mă ascund după deget și vă spun că nu fac bine asemenea declarații, dar vă pot spune cu certitudine ca pentru cei 700 de mii de oameni si milioanele de alegători care si-au pus speranța în noi,  nu mai au haz si ne preocupă cu totul altceva. Ne preocupă și mă preocupă pe mine personal  subventiile, buna guvernare, salariile din sistemul bugetari… nu aceste declarații care, desi sunt încă tânăr,.. denotă o lipsă de maturitate politică, pentru că angajează partidul in care toți credem,  întreg PSD-ul. Nu stiu care este agenda domnului Victor Ponta, dar cred că acest ping-pong n-ar trebui să se mai întample…declarațiile sunt de natura a atrage atenția, dar nu sunt pe agenda noastră” a spus Daniel Suciu, marți seara într-o emisiune la Digi 24.

Dacă Suciu le-a caracterizat declarațiile fostului său șef drept imature politic, vicepreședintele de la PNL Mihai Voicu a opinat că acest conflict foarte contondent, la un nivel atât de înalt nu se poate încheia fără elimnarea unui dintre actori și că Victor Ponta va fi cel mai probabil exclus din PSD, așa cum  el însuși l-a exclus la rândul său pe Geoană, atunci când era președinte.

explicație foto: Victor Ponta la Bistrița, însoțit de Liviu Dragnea pe vremurile când raporturile de forțe erau inversate

Sursa Foto: www. city news. ro

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu