Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alegeri PNL: vicepreședinte pe justiție cea mai disputată dintre funcțiile de vice la PNL.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cea mai disputată funcție de vicepreședinte a fost cea de la departamentul de Justiție, Administrație Publică, Siguranță națională și Ordine publică unde au concurat trei candidați redutabili: avocata Diana Morar, Traian Ogăgău, primarul singurului oraș pe care-l are PNL-ul în județ și consilierul județean Ovidiu Florean, candidat și pentru funcția de președinte.

Scorul final a fost foarte  strâns, fără ca vreunul să facă 50% din numărul de voturi. Primul a ieșit Traian Ogâgău cu 136 de voturi, în timp ce Diana Morar a avut 124, iar Florean 66. Interesant este că într-o situație similară pentru funcția de președinte, unde niciunul nu a obținut 50 % din procente s-a organizat al doilea tur de scrutin. Nu se va întâmpla însă și în această situație pentru că regulamentul de organizare a alegerior nu are prevederi similare pentru funcția de vicepreședinte .

Pentru alte departamente situația a fost mult mai limpede. Pentru două funcții de vicepreședinte a existat un singur candidat. Astfel la relații cu mass-media Doris Moldovan a candidat singură și nu a avut vreo problemă în lipsa competitorilor. La fel s-a întîmplat cu funcția de vicepreședinte pentru politici agrare unde consilierul județean Gheorghe Scuturici a concurat de unul singur.

Fostul senator și prefect Cristian Florian, dar și copreședinte PNL până la alegerile locale  a pierdut funcția de vicepreședinte fiind preferat Cosmin Moldovan, iar Sorin Hangan președintele organizației municipale a fost ales la concurență cu Florin Urâte pe departamentul de politici economice. Silviu Rus, directorul Casei de Cultura din Năsăud este vicepreședinte pentru politici sociale și relația cu sindicatele, fiind preferat consilierului local Mioara Seica, Vasile Marc este vicepreședinte pentru politici în educație și Doina Filipoiu a fost aleasă vicepreședinte pentru Probleme de Sănătate , după ce l-a contracandidat pe medicul Marin Rus. Membrii ai Biroului Județean al PNL au mai fost aleși:

 1. Pavelea Ioan, primarul din Chiochiș
 2. Cicioc Ștefan
 3. Clapău Viorel, primarul din Rebrișoara
 4. Wechter Cosmin
 5.  Doina Sigmirean
 6.  Alin Ionuțiu
 7.  Grigore Țiolan, primarul din Feldru
 8.  Eugen Curteanu, fostul copreședinte PNL
 9.  Flavius-Călin-Hurdea
 10.  Florin Rogozanu
 11. Rus Marin Vasile
 12. Marioara Seica Gaga
 13. Calo Viorica
 14. Alin Cristea
 15.  Codruț Marius Bolos

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu