Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două galerii, un eveniment de elită: expoziție de pictură premium cu vânzare la Concentric

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Galeria de Artă  ”Concentric” organizează la câteva luni de la inaugurare un eveniment inedit pentru spațiul artistic bistrițean : un vernisaj de pictură cu vânzare, cuprinzând lucrări plastice din patrimoniul vizual românesc și european. Evenimentul intitulat ” Lumea imaginilor, 33 de pași”, programat vineri, 9 iunie de la ora 18,00 în spațiul din Piața Centrală a Galeriei Concentric este organizat împreună cu o galerie de artă din București,  Romană, intrată pe piața colecționarilor de artă din 2014.  Amfitrionul evenimentului este proprietarul Galeriei Concentric, Marin Ecedi, iar curatorii expozițiie sunt Oliv Mircea și Emil Ene. Colecționarii bistrițeni sunt ispitiți cu lucrări semnate de Ion Grigorescu, Alexandru Ciucurencu, Dan Palade, Cavaliere Giovani Milo, Constantin Flondor, Sabin Bălașa, Horea Bernea.

”Organizatorii expoziţiilor cheamă înspre galerie un public care trebuie sa devină atent la valorile culturii autentice şi la felul în care cultura vizuală se exprimă prin „produse“ de excelenţă. La acest efort se alătură acum, iată, Galeria Romană din Bucureşti, care, solidar, întinde o mână către publicul şi colecţionarii bistriţeni” este invitația lansată publicului din Bistrița de proprietarii Galeriei Concentric.

Cărți de vizită: Concentric și Galeria Romană

”Situată în mijlocul agitației urbane din centrul capitalei, Galeria Romană găzduiește în sălile sale cu aer aristocratic mici comori estetice ce încântă privitorul. De la arta plastică a clasicilor români până la expozițiile artiștilor contemporani consacrați, de la artă europeană până la expoziții ale unor artiști contemporani internaționali recunoscuți, la Galeria Romană găsiți o perspectivă nouă, proaspătă, care trece dincolo de expunerea rece, impersonală a operei de artă” scriu organizatorii pe invitația transmisă iubitorilor de arte plastice.

Galeria Concentric este o galerie tânără, inaugurată pentru public în primăvara anului 2017. Deviza galeriei private administrate de Marin Ecedi este : „Arta este bucuria inimii“.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu