Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

VIDEO: Incendiu sâmbătă seara la depozitul de deșeuri de la Tărpiu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Localnicii din apropierea Depozitului de gunoaie de la Tărpiu au sesizat sâmbătă seara prin 112 izbucnirea unui incendiu chiar la celula de depozitare. Norocul celor care administrează groapa a fost atmosfera umedă, după ploaie, care n-a lăsat incendiul să se propage cu rapiditate. Un echipaj de pompieri ajuns de la Năsăud a reușit să stingă flăcările : ”a fost pe mai puțin de 20 de metri pătrați întinderea incendiului, deci a fost unul de mică întindere. Echipajul a rămas în zonă pentru a se asigura că nu mai există focare” a explicat pentru Bistrita Express purtătorul de cuvânt al ISU Marius Rus.

Primarul din Dumitra, Gheorghe Bălăjan care s-a deplasat și el la fața locului cu șeful SVSU, Ioan Ordace apreciază întinderea incendiului la 30-40 metri pătrați ”  într-un colț al celulei depozitului. Șeful SVSU din localitate spune că după ce va fi localizat complet incendiul, vor fi făcute cercetări, pentru că incendiile la gropile de gunoi pot fi foarte periculoase, pentru că se propagă rapid: ” deocamdată nu știm de la ce a pornit, e ciudat pentru că azi a plouat în zonă”.

 

Film: imagini video transmise de cititori

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist în

    Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca era un incendiu de felul asta in padurea de la Tarpiu, acolo unde marii specialisti de la CJ si minister vor sa faca loc pt. celula 2 si 3.Daca mai era si o leaca de vant ?

Lasă un comentariu