Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un consilier local PSD a fost preferat la conducerea Palatului Copiilor în fața altor doi profesori

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul local Marioara Miheștean va fi noul director cu delegație de la Palatul Copiilor din Bistrița, după ce în urma interviului susținut în fața unei comisii a Inspectoratului Școlar Județean s-a considerat că merită un punctaj mai mare decât ceilalți candidați: Dorel Nicoară, profesor de fizică, cu activitate îndelungată la Palatul Copiilor și profesorul de educație fizică Mihai Fiscutean.

Marioara Miheștean este specializată în economia serviciilor de alimentație publică și turism și are definitivatul în învățământ din 2004. Din 2016 este consilier local în Consiliul Local Bistrița din partea Partidului Social Democrat.

Alți 4 directori stabiliți în prima serie de interviuri

La prima serie de interviuri pentru desemnarea directorilor prin detașare, în situațiile în care nu s-a reușit  ocuparea posturilor  în urma concursurilor au mai primit delegarea ca directori Violeta Griga pentru funcția de adjunct la Colegiul Național Liviu Rebreanu, Monica Bojor adjunct  la Liceul Sanitar și  Macedon Retegan, director la Liceul de Artă Corneliu Baba, care n-au avut contracandidați.  La Liceul Teoretic C.R Vivu din Teaca au existat două candidaturi, fiind desemnată în final profesoara Silvia Simona Molnar, la o diferență de o jumătate de punct de celălalt candidat.

Potrivit Inspectorului de la management operațional și mentorat, Gavril Câmpan proba interviului nu poate fi contestată, iar candidații răspund din întrebări din legislație și prezintă o parte din planul de management operaționalizat pe durata unui an. Punctajul minim obligatoriu este de  21 de puncte

Pe site-ul ISJ urmează să fie publicate și rezultatele interviurilor pentru celelalte posturi de directori și directori adjuncți care vor fi ocupate prin delegare, interviurile fiind în plină desfășurare.

 

Foto: Marioara Miheștean noul director cu delegație de la Palatul Copiilor

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu