Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha, mesaj către tinerii liberali: ”PNL a rămas cam ultimul bastion unde se mai poate duce lupta împotriva dezastrului social democrat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a recunoscut că după ani de opoziție și ratarea unor alegeri este greu să le mai oferi suficientă motivație tinerilor pentru a rămâne cu entuziasmul intact în partid.

El le-a spus la alegerile de sîmbătă pentru organizația județeană a TNL că le-a cerut cu ani în urmă tinerilor, cei pe care s-a bazat în multe campanii să se implice în ultimele alegeri pentru europarlamentare și prezidențiale cu un anumit tip de motivație : ”Astăzi le-am reamintit tinerior cum înaintea europarlamentarelor din 2014, când pe toate gardurile cântau tot felul de cucuvele că o să scoatem scor prost la Bistrița, ei au fost printre puținii care n-au dat doi bani pe prezicerile astea și care, împreună cu cei câțiva seniori au reușit dublarea scorului PNL județean, față de cel obtinut cu cinci ani înainte. Că n-a folosit la mare lucru e alta poveste. Pentru că ne-am trezit cu europarlamentarul asumat de noi, în județ, Norica Nicolai, dezertat în tabăra căreia îi place numai la putere, imediat dupa punerea sacilor in căruță. Apoi la prezidențiale, în vremurile când foarte mulți dintre seniori stăteau pitiți de teama că-i lasă PSD-ul fără slujbe, dacă ies în campanie, tot numai pe tineri ne-am bazat. Si au fost de neoprit: zi de zi, seară de seară, au bătut județul în lung și în lat fără odihnă, iar rezultatul de aici din primul tur, a fost, printre primele din țară” a spus Dolha în fața tinerilor dar și pe pagina sa de socializare.

Fostul președinte județean spune însă că acum asemenea motivații într-o țară devenită a beizadelelor și în care instituțiile statului sunt infiltrate de politruci sau familiile lor, fără nicio legătură cu competența, motivația implicării a devenit alta: aceea de a salva România de incompetență și de deriva în care a intrat: ”Și uită-ne, tot aici după 3 ani, tot în opozitie, una si mai neagră, cu Dragnea, un șef mult mai toxic decat Ponta, ( nu știu cum se face că la ei, la PSD succesorul șefului e mereu mai pungaș, mai veninos, mai hrăpăreț decât cel dinainte) cu țara aproape în deriva si întrebându-ne daca va mai rămâne cineva să ne plătească pensiile.
Ce motivație să le mai oferi acum tinerilor din PNL? În 2014 le-am spus că ei vor conduce partidul și țara în 20 de ani, ei cei care ne vor plăti pensiile ( că unii au înțeles 2 ani în loc de 20 e altă poveste).
Ei bine le-am spus astăzi că merită să lupte pentru că PNL-ul a devenit cam ultimul bastion în care se mai poate duce această luptă. Că nu mai luptă ca să li se recunoască meritele în partid sau altundeva, ci pentru că altfel n-o să mai aibă unde să li se recunoască ceva. Luptă pentru că România nu mai poate rămâne țara beizadelelor, a politrucilor aruncati cu furca în institutii publice, că acum luptă pentru supraviețuire, luptă să salveze România de blestemul social democrat. Pentru asta luptă” a mai spus primvicepreședintele PNL la conferința județeană a tinerilor social democrați.

Share.

About Author

Lasă un comentariu