Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dorin Stoian nu mai e director general la Comelf. Anunțul a fost publicat de Bursa de Valori București

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Comsiliul de Administrația de la Comelf Sa anunță încetarea mandatului directorului general Dorin Stoian și numirea în funcție a adjunctului acestuia, Gheorghe Cenușă. Încetarea mandatului de manager general  a unuia dintre cei mai vechi directori de companii din Bistrița  s-a făcut cu acordul părților, începând cu data de 25 octombrie 2017 , precizează comunicatul  de presă transmis de Comelf Bursei de Valori București (BVB) și semnat de președintele Consiliului de Administrație a companiei, Constantin Savu.

Succesorul lui Dorin Stoian a primit de la Consiliul de Administrație mandat pe durată nedeterminată, mai scrie în comunicatul transmis BVB. Renunțarea la contractul cu Dorel Stoian s-a făcut relativ discret, înlocuirea nefiind anunțată pe site-ul companiei, dar nici printr-un comunicat de presă. Consiliul de Administrație  a fost obligat însă să trimită notificarea la BVB, unde conform statutului Bursei, companiile listate trebuie să transmită deciziile majore, inclusiv toate hotărârile AGA, ale consiliilor de administrație, vânzări și cumpărări de active.

Comelf este membru fondator al Bursei de Valori București, fiind printre cele 18 companii fondatoare. Acționarul majoritar al Comelf este Uzinsider București cu un pachet de 81% din acțiuni. Restul acțiunilor se împart între persoane juridice, care au 6,7% și persoane fizice care reprezintă 12,3 % din totalul acționarilor.

La BVB acțiunile Comelf sunt în scădere cu  4,44%, prețul unei acțiuni fiind de 2,150.

Share.

About Author

Lasă un comentariu