Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan despre ședința de buget: ”s-a trecut de orice limită”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, liderul de grup al consilierilor locali liberali spune într-un comunicat de presă că ședința cea mai importantă a Consiliului Local, cea pe buget, a fost compromisă de PSD și primar, în lipsa unei dezbateri reale ale nevoilor orașului: ”Cea mai importantă ședință a Consiliului Local a fost compromisă de actuala putere/majoritate PSD-ALDE. Am crezut că în lipsa unei dezbateri publice reale, pe care trebuia să o angajeze primarul orașului Ovidiu Crețu, vom avea o dezbatere normală în ședința Consiliului Local. Nu s-a putut fiindcă și unii tineri au apucături din vremurile trecute și orice luare de cuvânt care nu a fost pe placul majorității, a fost tratată cu aroganță și chiar prin atitudine nedemocratică. Dar sunt lucruri cu care PSD ne-a obișnuit mereu și le luăm ca atare.

PSD și Ovidiu Crețu și-au atins obiectivele, adică au evitat să răspundă în fața cetățenilor și a noastră. Nimeni aproape nu știe ce fac ei cu banii. Au evitat să răspundă și să ne spună de ce avem drumuri cu gropi sau cum se schiază în Wonderland. Acestea sunt doar câteva din zecile de probleme pe care le are la această oră orașul.” constată

Liberalii enumeră prin vocea lui Sorin Hangan ceea ce este în opinia lor  lungul șir al nerealizărilor  primarului PSD în cele trei mandate: ” Domnule primar, în trei mandate n-ați reușit nici măcar centrul istoric să-l puneți la punct, ca să nu vorbim de cartiere sau localități componente. Ați moștenit un pietonal, iar dumneavoastră doar cât l-ați urâțit lăsând cablurile să atârne pe fiecare clădire, iar străzile din centrul istoric arată deplorabil și vi le amintesc: I.L. Caragiale, Lupeni, Dogarilor, Baba Novac, Dobrogeanu-Gherea, Țibleșului, Vasile Alecsandri, Al. Vlahuță, Mihail Kogălniceanu, Zorilor. Toate arată sub orice critică.

Ne-ați făcut o pârtie cu bani luați din bancă, care stă și se usucă consumând mulți bani în fiecare lună. Ne faceți pasarele suspendate și trenuri electrice și alte astfel de SF-uri, iar mulți bistrițeni n-au apă și n-au o piață normală de unde să-și cumpere legume și fructe.

Ați pus taxe pe fiecare metru pătrat din oraș, mulți antreprenori din zona industrială vă plătesc impozite de milioane de euro, iar dumneavoastră nu le faceți nici măcar un trotuar pe strada Tărpiului. Acolo fiecare se descurcă cum poate. Primăria Bistrița nu există pentru ei.

Ați împovărat orașul cu un credit, dar în Trezorerie stau banii și nu produc nimic, iar de cei 15 milioane de euro din buget ați uitat. Ne-ați asigurat că îi veți cheltuiți în acest an, dar oare nu asta ne spuneți de aproape zece ani?

Am făcut câteva propuneri pentru cetățeni, nu pentru PNL și nici măcar nu v-au interesat, așa cum nu v-a interesat ce au avut de spus cetățenii, care sunt liberi să participe la ședințele noastre”.

Sorin Hangan îi transmite edilului că a depășit orice limită și că replicile sale favorite referitoare la numărul consilierilor liberali în raport cu cele ale sale, pe care le rostește în aproape fiecare ședință, nu arată decât slăbiciune:  ”Să spunem că suntem dezamăgiți e prea puțin spus. Vă spunem că s-a trecut de orice limită, iar noi așteptări nu mai avem demult. Votul pe care l-ați invocat e votul unei minorități în fapt, fiindcă nici măcar jumătate dintr-un sfert n-ați obținut, iar dacă tot l-ați invocat vă reamintim că și alții au primit voturi, însă dumneavoastră nu le luați în considerare niciodată”.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu