Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

În PSD se poartă unanimitățile: bistrițenii au votat în bloc rezoluția pentru Dragnea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În unanimitate au votat membrii PSD Bistrița-Năsăud în această după-amiază rezoluția de a-l sprijini pe Liviu Dragnea pentru păstrarea mandatului de șef al Partidului Social Democrat.

Înaintea conferinței județene, la care a participat ministrul Apărării, Mihai Fifor în calitatea sa de președinte al Consiliului Național al PSD, președintele județean Radu Moldovan le-a explicat jurnaliștilor că le va propune membrilor PSD Bistrița-Năsăud o rezoluție pentru susținerea lui Dragnea. Aceasta în condițiile în care nu e clar dacă la viitorul congres convocat de Dragnea va exista așa ceva pe ordinea de zi. O recunoaște chiar Radu Moldovan: ” nu știm dacă la Congres va fi pe ordinea de zi un vot de încredere (nu știu dacă e cea mai potrivită exprimare) eu o să le propun colegilor mei în conferința județeană, eu o să le propun colegilor mei în Conferinţa Judeţeană Extraordinară să mandateze delegaţii la Congres ca în condiţiile în care va avea loc un astfel de vot, să voteze într-un fel sau altul” a declarat Moldovan care a obținut ulterior și ce a vrut , ba chiar și unanimitate.

În schimb ministrul Mihai Fifor nu părea foarte convins că e nevoie de un asemenea vot: “Nu ştiu dacă se va cere sau nu un vot de reconfirmare. Dacă mă întrebaţi pe mine – şi vă rog să o luaţi ca pe o opinie personală, eu nu cred că preşedintele Dragnea are nevoie de vreo reconfirmare. Preşedintele Liviu Dragnea a fost ales în modul cel mai statutar cu putinţă, practic de către toţi membrii PSD..” a mai spus președintele Consiliului Național al PSD.

Participanții la conferința județeană extraordinară a PSD i-au ales tot astăzi pe cei care vor participa la Congresul PSD din 10 martie : 87 în total, cei care în caz că se ridică problema vor trebui să voteze așa cum au votat colegii lor

Credit foto: Propolitica.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu