Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă la intrare în Bistrița: un bărbat a decedat și cinci oameni au fost răniți după ce o mașină a intrat pe contrasens

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un teribil accident cu 6 victime la ieșirea din Unirea spre Bistrița  a blocat duminică în jurul orelor 15,20 DN 17. La virajul în curbă o mașină condusă de o femeie din Susenii Bârgăului a intrat pe contrasens și a intrat în plin într-un microbuz. Pentru cei aflați la fața locului scena accidentului a fost teribilă: mașina care a provocat accidentul a ajuns ca un morman de fier vechi într-un șanț cu pasagerii captivi, iar din microbuzul izbit au reușit să iasă doi adulți și doi copii de 4 și 9 ani cu răni ușoare, potrivit polițiștilor.

Modulul SMURD cu două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie mobilă și un altul de prim ajutor au ajuns la fața locului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus. Primii au fost transportați la spital cei doi copii și adulții pentru investigații suplimentare. Pentru cei doi ocupanți din mașina care a intrat pe contrasens a fost nevoie de decuparea capotei si a ușilor laterale pentru a-i putea descarcera.

Bărbatul de 50 de ani care stătea pe locul din dreapta a fost resuscitat minute în șir, însă manevrele s-au dovedit zadarnice și în cele din urmă omul a fost declarat decedat.

Șoferița de 64 de ani a fost transportată la spital după ce a fost extrasă din mașină. Prezenta multiple leziuni și traumatisme însă potrivit salvatorilor era conștientă și cooperantă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu