Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan și-a anunțat oficial intenția de a candida la Primăria Bistrița. Urmează o competiție internă în PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele organizației municipale a liberalilor Sorin Hangan și-a anunțat oficial vineri intenția de a candida în competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Bistrița. Acesta a explicat într-o conferință de presă că deocamdată s-a mai înscris în cursă fostul senator PNL Dorin Dobra și că ultimul termen până la organizația municipală acceptă înscrieri este 15 mai, iar în opinia sa acest proces al desemnării candidatului ar trebui să se încheie până în luna septembrie: ”Din punctul de vedere al PNL, urmează o perioadă în care trebuie să desemnăm un candidat la Primăria Bistriţa, avem o procedură care a fost votată în Biroul Politic Municipal, nu am stabilit-o eu. Vom urma un calendar, scurt, în aşa fel încât, aşa cum v-am promis, până la sfârşitul lui septembrie să avem desemnat candidatul pentru Primăria Bistriţa şi, evident, echipa care va sta în spatele lui. Ne dorim candidaturi serioase, adică cine doreşte să facă ceva cu adevărat pentru comunitatea noastră, nu doar aşa, jocuri de glezne sau trambuline pentru eventualele alegeri parlamentare”, a spus președintele PNL Bistrița.

Sorin Hangan a mai spus și că această decizie a fost adoptată în Biroul Permanent Municipal al PNL și că organizația pe care o conduce nu va accepta candidați impuși ori ingerințe ale centrului: „Organizaţia Municipală în cea mai mare parte a ei, este formată din liberali adevăraţi, cu profesii liberale, colegii mei sunt notari, avocaţi, sunt ingineri, sunt profesori, nu poate să vină cineva să le spună, nu suntem o turmă de oi. Printre colegi mai avem unii care spun că sunt liberali, poate nu-s născuţi ci doar făcuţi peste noapte şi probabil şi-ar dori să fie şeful unui partid liberal, că sună bine, dar ca şi comportament, în sensul PSD, adică îi cheamă şeful şi zice „tu pui masa, tu porţi şorţul (…), tu lipeşti afişe.

Sorin Hangan a adăugat că e vremea ca oamenii politici să accepte că nu sunt toți politicienii buni pentru orice funcție:  ”Eu cred că era politicienilor care sunt buni şi de primari, şi de deputaţi, şi de ministru, sau dacă nu măcar de prefect sau subprefect, a trecut. Din punctul meu de vedere fiecare trebuie trebuie să spună ce vrea, ce doreşte, în slujba cui doreşte să îşi pună cunoştinţele şi eforturile. Niciodată nu am spus că aş dori să fiu parlamentar, mi-am dorit să-mi duc viaţa în oraşul meu şi am făcut-o din convingere, din spirit civic, că nu mi-a dat nimeni o sticlă cu apă minerală de când fac politică, şi am 10 ani, care nu a fost o perioadă uşoară pentru PNL”

Share.

About Author

Lasă un comentariu