Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Cristina Iurișniți către deputatul Daniel Suciu:” hoții strigă hoții!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul USR de Bistrița-Năsăud i-a transmis liderului de grup al deputaților PSD, bistrițeanul Daniel Suciu un mesaj că el și partidul său au depășit orice limită, atunci când, la votul pentru legea pedepselor alternative acesta i-a reproșat USR-ului că a finanțat ilegal ultima campanie : ” Mă adresez direct deputatului Daniel Suciu care, în calitate de lider al grupului PSD a depășit orice limită a manipulării, a atacului fără fundamentare pe sistemul ” Hoții strigă hoții”! i-a reproșat Cristina Iurișniți.

Aceasta reamintește că USR-ul a câștigat procesul cu Autoritatea Electorală Permanentă, care a refuzat să deconteze o parte din banii pentru ultima campanie electorală strânși prin campaniile de pe facebook și google “Spălarea de bani” si “finanțarea ilegală” a USR e doar o altă fumigenă marca PSD în condițiile în care procesul cu AEP a fost recent câștigat în instanță! Stimate coleg, știm cu toții că aveți majoritate in Parlament…..am văzut cu toții unde ne-a adus Guvernarea PSD care se tot rotește din 6 în 6 luni, schimbă legile justiției, codul fiscal, înfățișează o țară cu zero absorbție de fonduri europene pe fondul unei inflații de 5%, a adoptat o lege a salarizării unitare care e departe de a fi o lege echitabilă și lista e lungă… Vedem zilele acestea în stradă efectul ” bunei” guvernări” care se teme de spiritul civic care ar putea fi deșteptat “din somnul cel de moarte” de o inițiativă cetățenească cu efect juridic justitiar ” Fără penali în funcții publice” !” mai spune parlamentarul USR care reproșează colegului din grupul parlamentarilor de Bistrița-Năsăud ”atacul de joasă speță”: ”Îți reîmprospătez memoria, stimate coleg! USR a câștigat justiție procesul cu AEP care nu a găsit de cuviință să ramburseze donațiile și împrumuturile on line! Să ataci fără fundament de la tribuna Camerei Deputaților un partid care are ca obiectiv înlocuirea clasei politice corupte, este o dovadă in plus, dacă mai era nevoie, a unei politici de manipulare continuă , de atac de joasă speță pentru că nu-i așa, USR deranjează din ce in ce mai tare! Fără penali în funcții publice va fi cartea de vizita a USR timp de 6 luni! Avem nevoie de participarea cetățenilor, de implicarea lor în acest proiect de coeziune civică și politică națională care nu se poate împiedica de acuzațiile false și pistolul în noroi permanent îndreptat spre cei onești și implicați într-un proiect de “curățenie generală ” a celor condamnați în justiție! Timpul nu mai are rabadare! Nu mai putem răbda să fim conduși de hoți și condamnați în justiție în propria casă ! Dragnea trebuie să demisioneze ! Dăncila e doar marioneta de la simfonia manelelor 2020! Să NU le mai permitem să ne acuze doar pentru a scăpa ei de acuzațiile unei Românii care dorește modernizare, infrastructură europeană, o administrație eficientă și mai ales fără penali în funcții publice! La vremuri noi, oameni noi!” a mai îndemnat deputatul USR Cristina Iurișniți.

Ce a zis Suciu în plenul Parlamentului?

Deputatul bistrițean Daniel Suciu, în calitate de lider de grup a avut mai multe intervenții la dezbaterea proiectul legislativ care prevedea introducerea unor măsuri alternative la pedeapsa cu închisoarea, între care închisoarea la domiciliu sau în weekend, adoptat de deputați săptămâna trecută și le-a replicat celor de la USR, care s-au împotrivit proiectului că ei fac part din singurul partid cercetat pntru finanțare ilegală:  ”Fără penali în instituții publice? Păi singurul partid cercetat penal pentru finanțare ilegală sunteți dvs, nimeni altcineva” le-a aruncat Suciu. În replică USR prin vocea liderului de grup Claudiu Nasui a reacționat imediat:  Se spun niste minciuni asa de mari, ati mintit în campanie, mințiți și acum.  Vreau sa spun că cei care au grija USR-ului ar trebui sa stie si ma bucur ca liderul de grup de la pSD a amintit, USR a câștigat procesul cu AEP” i-a replicat Nasui, moment în care președintele de ședință i-a tăiat microfonul. Nasui a postat momentul pe pagina sa de facebook:

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu