Accident dramatic cu două mașini și un microbuz la Beclean. O victimă transportată cu elicopterul Smurd

Accident dramatic cu două mașini și un microbuz la Beclean. O victimă transportată cu elicopterul Smurd

Minute în șir circulația între Beclean și Șintereag spre Bistrița a fost blocată pe ambele sensuri pe DN 17 de un accident în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. Accidentul  s-a produs în această dimineață în jurul orei 9,00, iar pentru scoaterea a două dintre cele 5  victime a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-ar fi produs după ce un șofer de 31 de ani care a condus dinspre Bistrița spre Beclean ar fi ațipit la volan  și a pătruns pe contrasens unde a lovit o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Dej, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Bistrița-Năsăud, Crina Sârb. Un al treilea autoturism, condus de un bărbat din Sălaj de 42 de ani a ieșit de pe șosea încercând să evite coliziunea cu cele două mașini.

Trei victime au fost diagnosticate în urma accidentului cu poli traumatisme, iar pentru una dintre ele a fost trimis elicopterul Smurd care  a preluat-o în jurul orei 10, 30. Alți doi răniți în accident au fost transportați la Upu Smurd pentru continuarea investigațiilor, restul accidentaților refuzând internarea, precizează ISU Bistrița-Năsăud.

Circulația între Bistrița și Beclean este dirijată și la acestă oră (11,00) de polițiști și se desfășoară pe un singur sens.

Sursa foto: Stiridinbeclean.ro, ISU BN

Categoria: STIREA ZILEI

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *