Judecătorul Cristi Danileț va participa săptămâna viitoare la Bistrița, la Gala egalității de șanse. Vezi cine sunt ceilalți invitați

Judecătorul Cristi Danileț va participa săptămâna viitoare la Bistrița, la Gala egalității de șanse. Vezi cine sunt ceilalți invitați
Unul dintre cei mai cunoscuți magistrați din România, Cristi Danileț, promotor al unei campanii naționale în sprijinul educației juridice a tinerilor este așteptat săptămâna viitoare al Bistrița la ”Gala egalității de șanse. Spune NU violenței!”, o manifestare organizată de președinta comisiei pentru egalitate de șanse a Camerei Deputaților, Cristina Iurișniți.
Evenimentul, programat pentru 21 iunie la Hotelul Metropolis este destinat susținerii înființării unor centre locale de primire, asistență și consiliere psihologică a victimelor violenței domestice.
Potrivit deputatului Iurișniți evenimentul are și un scop caritabil, organizațiile participante urmând să-și prezinte activitatea și nevoile organizatorice, să urmărească diferite testimoniale, însă participanții la eveniment vor avea posibilitatea și să susțină cauzele sociale prezentate prin donații benevole în urnele amplasate în sală și prin participarea la licitații.

Pe lângă judecătorul clujean Cristi Danileț, fost membru CSM printre invitații speciali se numără Anamaria German, speaker motivațional și fotomodel în scaun rulant dar și designerul Tina Olari. La manifestare sunt așteptați reprezentanți ai ONG-urilor, ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri.

Evenimentul de la Hotelul Metropolis va găzdui și o prezentare de modă Tina Olari.
Categoria: DIN ORAS

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil
    Balan Marius - contribuabil 16 iunie, 2018, 10:24

    In afara de faptul ca defileaza niste fatuci care isi arata apetisantul posterior nu vad nimic deosebit si rezultatul este O barat. Ma intreb cate dintre participante din lumea buna le-a fost invinetit ochiul, spatele ? In mod normal si bine gandit, aceasta manifestare trebuie organizata in comunitatile cu probleme. Astfel aceste actiuni de informare- educare trebuie tinute in CAMINE CULTURALE si adusa comunitatea la dezbateri. In afara de a savura o cafeluta buna, niste fursecuri etc, nu se intampla nimic. Fiti practici domnilor organizatori !

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *