Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Curți și drumuri inundate-bilanțul furtunii cu grad de cod portocaliu din seara asta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ploaia în averse care a căzut vineri seara în Bistrița-Năsăud a lăsat curți, drumuri și chiar case inundate. În Blăjenii de Sus o femeie de 65 de ani a fost evacuată pe brațe de pompieri din casa care risca să fie inundată. Pompierii au intervenit pentru a o ajuta intrând pe fereastra cu ajutorul unei scări întinse din stradă(foto).

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud locuitorii din  7 gospodării din Blăjenii de Sus ( comuna Șintereag) care au avut curțile inundate au avut nevoie de sprijinul pompierilor pentru a evacua apa. În jurul orelor 21,30 pompierii militari și voluntarii SVSU se aflau tot la Blăjenii de Sus, ajutând la evacuarea apei din curți.

Un copac de pe strada Tihuței din Bistrița a fost doborât de vânt în timpul furtunii de vineri seară, un echipaj de descarcerare intervenind la fața locului.  Mai multe localități din Bistrița -Năsăud s-au confruntat cu averse de ploaie și vânt puternic, o parte din județ, printre care și Bistrița fiind sub avertizare de cod portocaliu până după 20,00.

O mare parte din țară s-a confruntat cu vreme foarte rea, ploi și vijelii un județ, Galațiul fiind sub avertizare de cod roșu pentru ploi și averse.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu