Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un șofer de 20 de ani a intrat cu mașina într-un autobuz cu 21 de călători. Accidentul s-a produs între Feldru și Nepos

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului în încercarea de a depăși un autobuz și a intrat în mașina care transporta 21 de pasageri. Accidentul, care s-a produs duminică în jurul orelor 18,00 între Feldru și Nepos s-a soldat cu trei răniți între care un baiat de 14 ani informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit două echipaje de prim ajutor ale SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, toate victimele fiind evacuate, unele chiar prin parbriz.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, trei victime au fost transportate la spital. Printre acestea se afla un copil în vârstă de 14 ani cu traumatism de coloană lombară, dar şi un bărbat de 73 ani cu traumatism cranian. O a treia victimă avea un traumatism la genunchi.

Accidentul nu a blocat traficul în zonă, în condițiile în care ambele vehicule au ieşit în afara carosabilului, în urma impactului. Ambii șoferi, atât tânărul de 20 de ani cât și șoferul autobuzului au fost testați cu etilotestul, dar rezultatul a fost negativ, potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Diana Pintea.

Sursa foto: IJP Bistrita Nasaud

Share.

About Author

Lasă un comentariu