Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca a jucat într-un meci demonstrativ alături de Belodedici și Contra.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ionuț Simionca a participat săptămâna aceasta la un inedit meci de fotbal în care a făcut echipă cu legendele Naționalei de fotbal a României , Miodrag Belodedici și Cosmin Contra. Meciul, unul cu caracter demonstrativ s-a ținut la Zalău în debutul unui cupe de fotbal pentru copii.

Simionca a făcut parte dintr-o echipă din care au mai făcut parte alături de celebrii fotbaliști și parlamentari, primari din Sălaj iar meciul VIP-urilor s-a disputat cu organizatorii și oameni de afaceri împlicați în organizarea cupei de fotbal.

 

Iar concluzia deputatului PMP a fost aceea că e nevoie de asemenea competiții și de preluare modelului și la noi: ”Ar trebui să încurajăm și la Bistrița părinții și copiii care investesc în sportul de performanță. Și copiii din Bistrița au nevoie de idoli, de modele, inclusiv din sport, care să îi ajute să aibă obiective îndrăznețe, caracter puternic și sănătate de fier. Am jucat fotbal zilele trecute alături de Cosmin Contra, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și Florin Constantinovici, la meciul de gală al Cupei ”Viitorul” din Zalău. De la an la an, Cupa „Viitorul” a progresat, astfel că, de la un simplu turneu local de fotbal pentru copii s-a transformat într-o competiţie internaţională, la startul căreia s-au înscris în acest an peste 50 de echipe. 
Și copiii din Bistrița merită o competiție sportivă de primă clasă – o investiție în viitor” scrie într-o postare pe facebook, Ionuț Simionca.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu