Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Intervenție dramatică la un accident în Parva: fiul și mama resuscitați minute în șir. Doar copilul a fost stabilizat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Momente de un dramatism greu de imaginat în această dimineață pe un drum în apropierea mănăstirii de la Parva: mai mulți salvatori de la SMURD și Ambulanță s-au luptat din răsputeri să readucă la viață victimele aceluiași accident: o mamă de 36 de ani și fiul ei de 13 ani au fost resuscitați zeci de minute.

         

Dacă în cazul băiatului resuscitarea a izbutit să-l aducă la viață și un elicopter l-a transportat în jurul orelor 8,16 la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș, în cazul mamei nu s-a mai putut face nimic. Inițial organismul femeii părea să răspundă manevrelor de resuscitare, însă ulterior organismul acesteia a cedat și orice altă intervenție s-a dovedit în zadar, informează ISU Bistrița-Năsăud. Potrivit acelorași informații alți trei tineri, între 18 și 20 de ani pasageri în același autoturism condus de femeia care a murit au scăpat aproape fără leziuni din accident și au ieșit singuri din autoturism.

Șoferița în schimb și unul dintre fii ei, au rămas încarcerați în mașina care s-a rostogolit și doar echipajul de la descarcerare a reușit să-i scoată din autoturism.

Potrivit informațiilor polițiștilor mașina s-a răsturnat după ce a derapat pe acostament miercuri în jurul orelor 6,30 dimineața.

Victima era mamă a 9 copii

Șoferița care a murit în tragicul accident din Parva locuia în Rebrișoara și avea 9 copii, cel mai mic născut în urmă cu câteva săptămâni. În această dimineață gonea cu mașina spre Bistrița pentru a prinde autocarul care urma să-i ducă unul dintre fii și un prieten la muncă în străinătate, iar în Parva, locul dramei, a ajuns pentru a-l lua cu mașina pe prietenul fiului ei.

Share.

About Author

Lasă un comentariu