Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Radu Moldovan pretinde că Viorica Dăncilă e victima presei care-i vânează dezacordurile: ”în realitate contează ce faci, nu ce spui”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PSD Bistrița-Năsăud susține că bâlbele și gafele premierului Viorica Dăncilă din vizitele internaționale  s-ar datora faptului că nu-și poate controla bine emoțiile și că mai important decât ce spune, e ceea ce face aceasta ca premier: ”Si roboții fac greșeli, și mie mi s-a întâmplat să fac greșeli…Unii știm să ne controlam emoțiile mai bine, alții mai putin bine, Dar esența e ce faci, nu ce spui”.

Oficial ne merge bine

După ce Radu Moldovan  în urmă cu două zile s-a lansat într-un adevărat rechizitoriu la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care a spus că nu există în politica internațională, reporterul Bistrița Express l-a întrebat astăzi într-o altă conferință de presă pe șeful PSD Bistrița-Năsăud dacă nu îl deranjează în schimb  prestația internațională a premierului României și dacă nu are emoții în privința vizitei din Spania (nota red  după numeroasele gafe de protocol și diplomatice din alte întâlniri): ” Eu să am emoții? Nu-s asa emotiv ca dvs… Am spus că nu există,  și că nu ne reprezinta Klaus Iohannis în exteriorul țării. ” a răspuns Radu Moldovan, continuând: ” Haideți să vedem, vă puteți uita și dvs pe toate datele statisticile europene cum arată economia României, cum arată salariile, pensiile, subvențiile, cum arată  milioanele de hectare irigate. Hai sa vedem ce face doamna Dăncilă. Dacă dumneavoastră  în calitatea dvs de jurnalist, femeie, credeți că, contează neapărat că, din când în când facem dezacorduri sau facem alte lucruri  eu vreau să vă spun doar atât:  Si roboții fac greșeli, e adevărat că e neplăcut când faci greșeli, și mie mi s-a întâmplat să fac greșeli. Am avut norocul însă sa nu fiu într-o funcție așa mare și să fiu preluat de toată lumea și să se creeze  un așa mare fenomen.

 Cred că dacă s-ar analiza inclusiv marii profesori de limba română și ei fac greșeli. Pentru că suntem oameni . Unii știm să ne controlam emoțiile mai bine, alții mai putin bine. Dar nu cred că asta e esența. Esența e ce faci, nu ce spui. Pentru că avem unii care spun  lucruri foarte frumoase, dar nu au făcut absolut nimic. Cred ca o întâlnire cu regele Spaniei e binevenită, cu premierul la fel, și voi fi curios ce se întâmplă după aceste întâlniri . Eu nu sunt perfect, și atunci nu pot să cer altcuiva să fie perfect” a fost răspunsul președintelui PSD Bistrița-Năsăud Radu Moldovan.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu