Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Elevii bistrițeni au obținut o zi liberă grație referendumului pentru redefinirea familiei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a anunțat astăzi că 5 octombrie va fi zi fără cursuri în Bistrița-Năsăud. Comisia paritară a Inspectoratului Școlar, cea din care fac parte și sindicatele a decis ca vineri 5 octombrie, adică în preziua referendumului de modificare a Constituției în școlile din Bistrița Năsăud nu se vor ține cursuri, iar hotărârea a fost postată în jurul orelor 16,30 pe site-ul ISJ.

Oficial, nu referendumul este însă motivul invocat în comunicarea oficială, ci faptul că exact în 5 octombrie e Ziua Mondială a Educației, așa că au fost programate cu acest prilej consfătuirea cadrelor didactice din județ, întruniri profesionale care an de an suspendă cursurile, de regulă în a doua săptămână de școală. Cadrele didactice vor participa ”în intervalul orar 9-14,00 la consfătuirile pe discipline, conform programului care se va afișa ulterior pe site” precizează anunțul suspendării cursurilor.

Referendumul de modificare a Constituției pentru redefinirea familiei este programat pe parcursul a doua zile, în  6 și 7 octombrie, iar majoritatea secțiilor de votare sunt organizate în unități școlare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu