Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liber la cazierul judiciar după ce luni sistemul informatic a fost nefuncțional. Vezi unde poate fi solicitat în BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O avarie produsă luni la sistemul informatic al cazierului Judiciar Român i-a lăsat pe solicitanții din toată România fără documentul solicitat.

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele,  și toată ziua de luni a fost nefuncţional, a confirmat Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliței Române pentru news.ro. Dată fiind dimensiunea avariei nu s-a reușit eliberarea de certificate pe cursul întregii zile. Sistemul a fost reparat abia seara în jurul orei 23,00 iar centrul de relații publice anunță că marți sistemul informatic al cazierului va fi funcțional.

Au fost remediate problemele care au condus luni  la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român, ROCRIS. ”În consecință, cetățenii pot obține, începând de mâine, certificatele de cazier judiciar. De asemenea, tot de mâine, persoanele care au depus astăzi cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acesta, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului” este anunțul făcut luni seara de responsabilii Centrului de informare și relații publice din IGPR.

În județul Bistrița-Nsăăud certificatele de cazier judiciar pot fi eliberate din Bistrița, sediul IJP din strada Nicolae Bălcescu 2-4, dar și din Năsăud, Beclean și Sângeorz Băi, zilnic între 8,30 și 14,00.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu