Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți anunță: program special de Intership la Camera Deputaților. Programul e adresat tinerilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR, Cristina Iurișniți anunță pe pagina sa de facebook debutul unui program de intership care va dura 6 luni,  un program prelungit, dedicat preluării președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene de către România. Parlamentarul USR, care a lucrat pe legea intershipului, recent adoptată de Parlament recomandă noul program în special pentru tinerii ”interesați de dezvoltarea competențelor în domeniul parlamentar, administrativ și legislativ al Camerei Deputaților”. Cristin Iurișniți a scris și că tinerii acceptați în program vor fi plătiți cu 1900 de lei brut pentru 30 de ore de prezență săptămânal iar perioada de intership este considerată vechime în muncă.

Am contribuit la Legea Internshipului prin câteva amendamente aprobate la această lege care vine în întâmpinarea tinerilor din mediul academic pentru o mai buna dezvoltare a abilităților și competențelor practice în domeniul în care doresc să activeze și pentru o mai bună inserție pe piața muncii.
Perioada internshipului într-o instituție este de maximum 6 luni pe an și va fi remunerata de angajator. 
Pe durata desfăşurării programului, tinerii vor primi indemnizaţia pentru internship, în valoare de 1900 lei brut, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.
Deci iată câteva vesti bune: experiență si bani pentru tineri!” scrie deputatul USR pe pagina de facebook

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu