Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalii bistrițeni au plantat puieți la Feldru în cadrul unei campanii ”pădurea centenară”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un grup de liberali au participat sâmbătă la o acțiune simbol, organizată de OFL și Organizația de tineret de a pune bazele unei păduri centenare la Feldru. Acțiunea organizată împreună cu Ocolul Silvic din Feldru este doar prima dintr-o campanie  de împădurire pe care vor să o organizeze liberalii bistrițeni.

”Ideea noastră a pornit din dorința de a întreprinde în ceas aniversar unic pe care cu totii îl trăim anul acesta, o acțiune care sa dăinuie in timp și care sa ne aduca pe toți împreuna acum și pe viitor”explică pe pagina de socializare Diana Morar, președinta OFL Bistrița-Năsăud care au fost resorturile acțiunii de împădurire .

Chiar dacă acțiunea noastră este la început, având in aceasta prima faza o valoare mai mult simbolica fata de ceea ce se desfășoară cu adevărat ca activitate de plantare in cadrul Ocolului, am fost cu totii incantați sa ne aducem mica noastră contribuție in a susține pădurea, un tărâm ce copleșește ca trăiri și simțire” a mai scris Diana Morar, care a postat și fotografii de la acțiunea de împădurire.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu