Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un deputat bistrițean pe lista parlamentarilor care au reclamat spotul ”Copiii Referendumului” la Protecția Copilului. Publicitarii au dat dimineață explicații și la poliție (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cincisprezece parlamentari, printre care deputatul de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, secretar general la PNL, au trimis o sesizare/interpelare către Agenția Națională pentru Protecția Copilului în care-i cer președintei acesteia să verifice în ce condiții agenția de publicitate care a realizat spotul ” Copiii referendumului” a cerut acordul părinților și a respectat interesul superior al copilului. În urma sesizării, șefii Agenției publicitare Papaya Advertising din București au ajuns să dea explicații în această dimineață la poliție, după ce Agenția a transmis sesizarea către polițiști, scrie Hotnews.

Pe de altă parte jurnalistul Vlad Petreanu a dat publicității astăzi pe blogul personal  adresa cu pricina, o interpelare către șefa APC semnată de cei 15 parlamentari: liberali, pesediști dar și membri ALDE, împotriva agenției de publicitate care a realizat spotul publicitar cu mesaj de boicotare  a referendumului pentru revizuirea Constituției (foto)

Jurnalistul se întreba într-o postare cu titlul: ”iată cine sunt cei 15 parlamentari care au filmat clipul copiii Referendumului” cum se face că cei care au semnat sesizarea sunt în cea mai mare parte liberali (10 din 15) că adresa e trimisă de la Grupul PNL din Camera Deputaților, la două zile după referendumul eșuat: ”Încă ceva. Cererea liberalilor de anchetare a agenției Papaya a fost făcută pe 10 octombrie, la 3 zile după ce referendumul picase din cauza prezenței scăzute. Carevasăzică, o reacție pe cât de ranchiunoasă, pe atât de inutilă” scrie Vlad Petreanu.

La rândul său jurnalistul Moise Guran a preluat articolul cu comentariul ” PNL, wtf? Urlă pesedismele în voi! Adică va spune lumea clar (prin scorul ridicol de la referendum) că ați greșit, iar voi, în loc să încercați să înțelegeți unde, vreți răzbunare?”

Reprezentantul Papaya Advertising, Robert Tiderle a explicat pentru Hotnews după ieșirea de la poliție, că  Autoritatea pentru Protecția Copilului, care a fost sesizată de parlamentari ar fi trimis documentul împreună cu o petiție către polițiști. Acesta a mai spus și că agenția sa ar fi trimis în cadrul unor proceduri standard atât acordul părinților, care au și fost prezenți la filmare cât și avize de la psiholog către APC. ”Azi s-a încheiat un proces verbal. Mă întorc luni să depun o declarație (…) E obligația poliției să verifice situația, poliția s-a comportat foarte ok”.

Spotul agenției Papaya, care i-a inflamat pe cei 15 parlamentari:

Share.

About Author

Comentarii închise.