Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tinerii liberali bistrițeni s-au fotografiat la Alba Iulia cu Principele Nicolae. Mesaj cu tâlc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderii tinerilor liberali bistrițeni prezenți astăzi cu o delegație de 100 de membrii TNL la Sărbătoarea de la Alba Iulia s-au fotografiat alături de fostul Principe Nicolae, nepotul regelui Mihai.

Florin Moldovan, președintele TNL a postat un mesaj lângă fotografia în care apare alături de nepotul ultimului rege și de soția acestuia, Irina: ”În 1918 le-a fost alături Regele. Astăzi, lângă noi, a fost Principele Nicolae!” cu referire  la străbunicul principelui, Regele Ferdinand, supranumit și Întregitorul României.

Bistrițenii din organizația de tineret a PNL-ului au postat și un filmuleț în care-i întâmpină cu aplauze și scandări pe membrii delegațiilor comunelor care și-au trimis reprezentanți în port popular la Sărbătoarea de la Alba Iulia: e vorba de comuna Șanț, de reprezentanți din Parva, Șieuț, dar și pe propri colegi care și ei s-au îmbrăcat la defilarea de la Alba Iulia în port popular. Într-o altă fotografie bistrițenii apar în compania lui Ludovic Orban, președintele PNL.

În urmă cu 100 de ani, toţi românii, într-un cuget şi o simţire, au împlinit visul străbunilor: România Mare şi Unită. Astăzi, nouă tinerilor liberali și nu numai, ne revine misiunea de a învăţa de la înaintaşi, de a ne ridica la nivelul vremurilor noastre şi de a înfăptui Unirea care ne lipseşte: cea a românilor cu românii de pretutindeni, în faţa tuturor lucrurilor care ne pot dezbina” a scris pe facebook Florin Moldovan, consilier județean și președinte TNL.

Share.

About Author

Lasă un comentariu