Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un proiect de țară, cel mai frumos dar pe care România merita să-l primească

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocatul Diana Morar, președinte al Organizației de Femei al PNL crede că de Centenar România merita să primească un proiect de țară: ”Cel mai frumos dar pe care Romania se cuvenea să-l primeasca in ceas Centenar al existentei sale ca stat intreg suveran si independent, era un Proiect de tara” a scris aceasta pe pagina sa de facebook. .

Iar proiectul de țară ar trebui ”să  uneasca la o masa toti factorii decidenti si politici, lasand la o parte pentru o clipă interminabilele lor lupte si orgolii, pentru a contura un viitor de țară”.

Diana Morar a mai scris și ce ar trebui să conțină proiectul de țară: ”La 100 de ani de la Unire, România are nevoie de un sistem stabil în educație, de sprijinirea cresterii natalitțtii, de armonizarea fortei de muncă de dezvoltarea spiritului antreprenorial separat de banii de la stat, de reforma in sanatate, de scaderea numarului de asistati sociali, de domnia legii.

As simți speranța dacă cei care au putere sa construiasca pentru Romania, ar începe sa o faca acum pornind de la un reper comun, care sa ne implice pe toti. In loc de banii aruncati pe intregul festivism din zilele acestea, mi-ar fi placut sa simt ca tratam grav soarta Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, ca o responsabilitate a fiecaruia dintre noi, transmisa peste veac de bravii sai fauritori” a mai scris avocata.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu