Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan: de 7 ani Guvernul PSD și-a luat mâna de pe Bistrița. Ce a calculat liderul PNL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan  pe pagina sa de facebook a făcut un bilanț la final de an al investițiilor guvernării PSD în orașul Bistrița și a ajuns la concluzia că de fapt, de 5 ani, ba chiar de 7 ani ar da pe minus:.

Sorin Hangan spune că de fapt din 2010, cu indulgență din 2012 Guvernul de la București nu a dezvoltat la Bistrița niciun proiect serios: ” În perioada de criză economică, primarul oraşului se plângea că nu e sprijinit de guvern, dar atunci oraşul a primit finanţare europeană pentru pasaje, parc şi pentru modernizarea liceului L. Rebreanu. A fost modernizat drumul spre Sigmir, Budacu de Jos şi a fost construită baza sportivă Sigmir din fonduri de la guvern. Blocurile ANL s-au construit până în 2012 cu prioritate, cartierul de case şi blocuri din Subcetate a fost construit de la zero. În urmă cu 20 de ani, acolo era păşune. Finanţarea Parcului industrial a fost aprobată de asemenea încă din 2010. 7 km din DN 17 s-a modernizat încă din 2007. De 7 ani nu s-a mai întâmplat nimic.”

Președintele PNL Bistrița, care este și unul dintre candidații din cursa internă a liberalilor pentru Primăria Bistrița mai spune și că niciunul dintre cei 4 premieri ai PSD, începând de la Ponta la Dăncilă nu a făcut nimic pentru Bistrița: ”Niciunul din cei 4 prim miniştri ai PSD n-au făcut nimic pentru oraş. N-avem centură ocolitoare, n-avem piaţă modernă, şcolile generală 4, 5, Liceul de Muzică, se degradează, iar principalele bulevarde au rămas nemodernizate. Nici măcar Wonderland n-a primit sprijin de la guvern, fiindcă a fost considerat un proiect care nu e prioritar. Asta pe bună dreptate. Majoritatea municipiilor au bazine de înot construite de guvern, dar primarul a ratat şi această oportunitate. Aşa încheiem şi 2018. Fără prea mult entuziasm, fiindcă Guvernul tocmai a tăiat un miliard de euro de la investiţii” a mai spus Hangan care a ținut să facă și o recomandare primarului Ovidiu Crețu, căruia i-a amintit ca mai are un buget si jumatate de intocmit : ”Mai aveţi o vară la dispoziţie domnule primar şi un buget de aprobat. Cel din 2020 o să-l rectificăm după alegerile din iunie fiindcă aşa nu merge treaba”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu