Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Serviciile poștale și de curierat îngheață până la anul. Nimeni nu lucrează în 31 ianuarie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dacă n-ați apucat să transmiteți felicitări, scrisori sau colete până vineri nu mai aveți nicio șansă să o faceți prin intermediul serviciilor poștale până în 3 ianuarie 2019. Nici Poșta Română și nici firmele de curierat nu mai au cum să transmită anul acesta coletele, pentru că luni, 31 ianuarie, zi liberă de la Guvern, toată firmele cu servicii poștale și de curierat au obloanele trase.

Sâmbătă, 29 decembrie este ultima zi lucrătoare pentru Poșta Română. Practic toate coletele și scrisorile sunt preluate până la ora 13,00, însă un anunț postat pe site-ul Poștei Române avertizeză că” trimiterile poștale din această perioadă pot să înregistreze timpi mari de circulație”. Același anunț specifică și că 31 ianuarie e zi liberă la Poștă și urmează să fie recuperată sâmbătă, 12 ianuarie.

Programul firmelor de curierat

Și firmele de curierat și-au trimis angajații acasă în ziua liberă fixată pentru bugetari. Nici Urgent Cargus, Fan Courier sau Nemo Express trei dintre cele mai mari firme de curierat care operează în Bistrița-Năsăud nu lucrează luni, 31 decembrie  Sâmbătă, 29 decembrie se lucrează în program scurt, însă doar la recepționare colete la ghișeu. Companiile de curierat au afișat pe site suspendarea serviciilor de curierat ultrarapid pe perioada sarbătorilor de iarnă și avertismente că timpii de transmitere pot crește în aceste perioade.Astfel Nemo Express își avertizează clienții că nu pot respecta în această perioadă cu volum mare de coletărie timpii de 24-48 de ore și vor livra la peste 72 de ore. Toate firmele de curierat anunță reluarea normală a programului de joi, 3 ianuarie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu