Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Parlamentar bistrițean: ”România conduce UE dar nu aplică regulile europene!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul USR Cristina Iurișniți a scris pe facebook că România a ajuns să conducă UE mimând doar aplicarea în interior a regulilor Uniunii
Pentru exemplificare parlamentarul USR aduce o rezoluție din iunie 2018 a Parlamentului European care susține că persoanele condamnate pentru corupție ar trebui să-și piardă dreptul de a candida,” pentru o perioadă proporțională cu gravitatea infracțiunii”.
În schimb autoritățile române, conducerea Parlamentului blochează de 73 de zile inițiativa cetățenească ”fără penali în politică-argumentează deputatul USR: ”Instituțiile UE gândesc ca noi iar noi, cei 1 milion de semnatari ai inițiativei, precum și marea majoritate a românilor, gândim european! Au trecut nu mai puțin de 73 de zile de când #FaraPenali este blocată de Liviu Dragnea la Camera Deputaților. Inițiativa noastră nu a ajuns la Curtea Constituțională a României sub pretextul că angajații Secretariatului General nu au avut timp să copieze dosarele cu semnături deși acest lucru trebuia realizat încă de la finalul lunii octombrie. În aproape trei luni de zile, au copiat doar un sfert din dosare!
Primul infractor al țării este disperat, se gândește la amnistie și grațiere și dă în judecată Comisia Europeană ca să scape de acuzația de deturnare a 21 de milioane de euro, acum când România a preluat președinției Consiliului UE, și vrea să stopeze un eventual referendum al inițiativei Fără Penali în funcții publice.Schimbarea stă în puterea și votul nostru. De noi depinde ca în viitor să nu mai avem penali care să conducă România. Ne vedem la vot pe 26 mai!” este mesajul deputatului USR, Cristina Iurișniți.
Share.

About Author

3 comentarii

  1. Adica ei vor cu orice pretz sa pice de la putere cei de stanga, fara sa aiba vre-o importantza politica lor de guvernare . Vestul efectiv face alergie la cei de stanga , asta este . Ei ar vrea sa ne desfiinteze efectiv ca natie si ca stat national si eventual sa ne faca “sapun “pe toti . .

    • Vestul face alergie la cei care au învățat gramatică din manualul lu Dăncilă („VRE-O?”).Stânga înseamnă altceva, nu o gașcă de tractoriști,foști chelneri, securiști și foste coafeze.
      A propos, avioanele închiriate pentru voiaj prenupțial se pilotează tot cu stânga?

  2. Balan Marius -ecologist PV în

    Chiar mai mult decat atat. Infractorul dragnea a dat in judecata UE prin OLAF cei care urmaresc banii europeni. Nenea zice ca nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i pute.

Lasă un comentariu