Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pârtia Cocoș se închide vineri în așteptarea frigului. A funcționat șapte zile și jumătate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipalitatea închide în prag de weekend Pârtia Cocoș  invocând temperaturile ridicate care nu mai permit punerea în funcțiune a tunurilor de zăpadă.

Măsura a fost luată joi, zi în care pârtia n-a rămas deschisă decât până la ora 16,00, pentru că era improprie pentru schiat. Despre redeschidere nu se știe mare lucru, pentru că depinde de starea vremii. Teoretic e nevoie de mai multe zile cu temperaturi spre minus 5 grade pentru ca tunurile de zăpadă  să fie eficiente:”Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil.” scrie în comunicatul Primăriei Bistrița, semnat de viceprimarul Cristian Nicolae.

Weekendul următor ar fi trebuit să fie al doilea consecutiv în care să se poată schia în Bistrița, însă vremea a dat peste cap planurile schiorilor.

Consilierul local Sorin Hangan , președintele PNL Bistrița a comentat ironic pe pagina de facebook închiderea pârtiei pe motiv de vreme caldă, dar și faptul că mesajul ar fi semnat de viceprimar deoarece orimarul ar fi plecat la schi în Austria  ”Domnule primar, cred că aţi ştiut că se va închide pârtia altfel v-am fi văzut cu fotografii după dumneavoastră şi cu distribuitorii de mesaje pozitive. Am înţeles că în următorii doi ani, angajaţii sunt prinşi cu noua investiţie în Wonderland. Vom avea şi sală de sport. Nu doar pârtia o să fie goală, o să avem şi o sală goală şi cheltuielile se vor dubla.”  a scris Sorin Hangan pe facebook.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Mai puneti doua zile jumate in februarie si e bugat. Schiurile si bocancii in debara pana la anu. Intre timp CURTEA de CONTURI ar trebui sa isi puna intrebarea de ce se sparg acolo atatia bani publici de-a moaca. NO !Am zis ceva rau ?

Lasă un comentariu