Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

La loc comanda cu Pârtia Cocoș: n-a fost să fie mai mult de o zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pârtia Bistriței a închis iar porțile după o singură seară de funcționare. Temperaturile pozitive au anulat eforturile cu zăpada artificială a angajaților municipalității, astfel că în 29 ianuarie Primăria Bistrița a anunțat: ” la loc comanda”.

”Din cauza averselor si a temperaturilor ridicate, pârtia a devenit impracticabilă. Astfel, ne vedem nevoiți să o închidem momentan. Noi rămânem pregătiți ca la proxima ocazie să o redeschidem. Vă mulțumim că ați fost și sunteți alături de noi!” este anunțul postat astăzi pe pagina de facebook a Pârtiei Cocoș.

Așa că schiorii n-au avut ocazia să ajungă să petreacă pe pârtie a  12-a zi de deschidere oficială din acest sezon. Anunțul a stârnit comentariile ironice pe facebook: ” Nu ați remarcat că de fiecare dată când Primăria Bistrița anunță deschiderea pârtiei cresc brusc temperaturile?” a scris Cristian Munthiu pe pagina sa de socializare. ”eu zic sa montati un acoperis retractabil, in felul asta o sa fim peste Austria daca acum suntem la nivelul lor” a comentat un schior pe pagina de facebook a pârtiei Cocoș.

Fostul consilier local, Adrian Florin Chereji, unul dintre cei mai vehemenți critici ai investiției încă de când era numai un proiect a comentat anunțul închiderii: ”Noah, asta da performanță! Se schiază 3 ore, se închide cel puțin o săptămână. Acuma să văd ce răspuns îmi va da Curtea de Conturi privind economicitatea “investiției”?”

Share.

About Author

Lasă un comentariu