Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița ia la întrebări Primaria: ”ia spuneți, chiar aveți toate avizele pentru merele alea gigant?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR-iștii bistrițeni au cerut Primăriei Bistrița, conform legii accesului la informațiile publice, să le furnizeze copii după documentele de autorizare a merelor gigant din poliester, despre care spun că obturează vizibilitatea la trecerile de pietoni sau în sensurile giratorii.

Membrii USR vor să știe dacă la dosarul de autorizae există avizele de la Poliția Rutieră, pentru că unele au fost amplate acum 6 ani în preajma trecerilor de pietoni , dar și de la Direcția de Protecția Mediului, dat find că sunt pe spațiul verde, iar lehea 50/1991 impunea autorizare.

Cei de la USR, precum și parlamentarul partidului, Cristina Iurișniți spun că așteaptă răspuns pe adresa cabinetul parlamentar de pe strada Gheorghe Șincai , care este și sediul USR Bistrița-Năsăud.

Merele de doi metri înălțime din poliester cu fibră de sticlă au fost amplasate în mai multe intersecții dar și în spații din piețe în 2013.

Sursă foto: citynews

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Avizele sunt la mine inca nu le-am eliberat pana nu se aduc si niste IEPURI gigant de Pasti care sa fie amplasati inaintea Primariei chiar pe spatiul verde. Ce fain ar fi !

Lasă un comentariu