Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha mesaj către deputatul Suciu și PSD: ”ați descoperit vreun neutralizator de minciuni?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce PSD și liderii săi au umplut astăzi rețelele de socializare cu postări și declarații în care încercau să inducă ideea că ei sunt cei care ar fi majorat de fapt alocațiile copiilor, primvicepreședintele PNL BN, Stelian Dolha a răbufnit pe pagina sa de socializare: ”Ați descoperit cumva vreun neutralizator de minciuni? Ceva care să șteargă cu buretele adevărul ?”.

Dolha, care în calitate de deputat în mandatul 2012-2016 a participat la precedenta majorare a alocațiilor pentru copii din 2015, când tot ca și acum  liberalii au inițiat și impus dublarea cuantumului, profitând și atunci de absența din sală a parlamentarilor PSD. Și atunci cei de la pSD și-au arogat ulterior meritele : ”Am crezut că o să vă arogați din nou dublarea alocațiilor abia peste vreo doi ani, atunci când memoria colectivă slăbită o să vă poată înghiți minciunile. Când colo, ce să vezi? Ați făcut-o după nici o zi. Ati descoperit vreun neutralizator de minciuni? Ceva care să șteargă adevarul cu buretele si să ne convingă că n-am văzut bine cum v-ați opus să majorați alocațiile, cum ați spumegat de furie ca a trecut amendamentul, cum ați zbierat că nu sunt bani? Acum ați făcut-o voi? De data asta nu vă merge: până și cei care v-au susținut odată s-au prins că nu sunteți decât niște păcălici.” a mai scris Dolha pe facebook.

Cu o zi înainte, tot pe facebook, după ce deputatul Robert Sighiartău și opoziția au reușit să impună majorarea alocațiilor pentru copii la 150 de lei, respectiv 300 pentru copiii până la 2 ani, cu PSD-ul absent în cea mai mare parte din sală Dolha a scris cu trimitere la bistrițeanul Daniel Suciu, liderul de grup de la deputații PSD care afirmase cu câteva zile înainte la Bistrița că guvernarea PSD-ALDE ar fi majorat în 2015 alocațiile :Ce zici Daniele, peste doi ani mai faci o conferință de presă în care o să spui iar că voi, PSD-iștii, ați dublat de fapt alocațiile în Parlament în 2019?. Cam așa cum ai făcut-o săptămâna trecută pe același subiect, când te băteai cu pumnii în piept că ați dublat alocațiile în 2015, când de fapt a fost tocmai pe dos. Vezi ce se întâmplă când te apuci să minți prin conferințe?”

Primvicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud l-a ironizat pe Suciu care a votat împotriva dublării alocațiilor ieri la inițiativa lui Sighiartau iar  ca lider de grup ar fi avut sarcina sa se asigure că proiectul nu va trece : ”Sau nu o să mai apuci vremea aceea, când o să te lauzi cu inițiativa lui Robert Sighiartău, că te rade între timp Dragnea, fiindca ai permis acum să se întâmple dublarea alocațiilor sub nasul tău, în timp ce deputații voștri trăgeau sfori pe buget prin cotloanele Parlamentului. Istoria se repetă și voi tot nu pricepeți nimic. Altfel, mai mare rușinea să ajungi să te împotrivești tu și partidul tău, apărătorii echității sociale și a celor fără resurse, când e vorba de o alocație de doar 150 de lei pe lună pentru copii. Când tu stii ca ai votat și inițiat pensii speciale nerusinat de mari, alocații pentru partide la fel de nerușinate si alte câte și mai câte. Pentru astea tot timpul ați avut bani.” a mai scris Stelian Dolha.

Share.

About Author

Lasă un comentariu