Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alianța USR-PLUS poate candida. Înalta Curte de Casație a admis contestația

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alianța USR-PLUS va putea candida împreună la alegerile europarlamentare. Aceasta a decis Înalta Curte de Casație și Justiție, care a admis vineri seară contestația celor două partide  la decizia Biroului Electoral Central de respingere a înregistrării alianței electorale, adoptată joi.

Decizia instanței supreme este definitivă și nu mai poate fi atacată și nici întoarsă de BEC. ”Acum aveți cu cine vota! Alianța 2020 merge la europarlamentare!” a scris Dacian Cioloș, președintele PLUS pe pagina de socializare.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți a exclamat imediat după aflarea veștii pe pagina sa de facebook: ” Adevărul și Dreptatea sunt alături de noi! Alianța USR-PLUS poate candida în această formulă la alegerile europarlamentare!” alături de un mesaj către susținătorii Alianței: ”Cu încredere semnați, votați, contați!”.

Senatorul Cătălin Drulă, șeful de campanie din partea USR a scris și el, tot pe facebook: ” mulțumim judecătorilor de la Înalta Curte care și-au îndeplinit rolul în societate: să facă dreptate.  Mulțumim și Ministerul Public care a susținut interesul cetășenilor : admiterea protocolului de constituire a a Alianței 2020 USR-PLUS”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu