Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un fost viceprimar transportat cu elicopterul SMURD după ce și-a secționat brațul cu drujba

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul viceprimar al comunei Miceștii de Câmpie, Matei Viluț  a fost victima unui dramatic accident în această dimineață, după ce a pierdut controlul drujbei cu care tăia lemne. Utilajul de tăiat a ricoșat în braț și l-a accidentat grav.

Potrivit ISU până la intervenția echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD trimis în zonă  i-au acordat primul ajutor medicul de familie din Micești de Câmpie, doctorul Liviu Morar, asistentul de la cabinetul din localitate și paramedicii de la Smurd Lechința. Medicul și paramedici l-au stabilizat și i-au oprit temporar hemoragia până când elicopterul Smurd trimis de la Târgu Mureș a ajuns și a aterizat pe terenul de sport din Micești. Victima a fost transportată la o Clinică de specialittae din Târgu-Mureș.

Deocamdată nu se știe care este starea fostului viceprimar în vărstă de 61 de ani. Contactat de Bistrița Express medicul de familie care a intervenit și i-a acordat primul ajutor, Liviu Morar a refuzat să dea informații, susținând că legea îl obligă să păstreze confidențialitatea ăn legătură cu starea pacienților.

Matei Viluț a fost timp de două mandate viceprimar în Miceștii de Câmpie, până în 2016. În momentul accidentului încerca să taie lemnele din curtea unei rude.

Vom reveni cu informații.

Share.

About Author

Lasă un comentariu