Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A treia demisie a unui consilier local: Mircea Archiudean pleacă din CL și PER

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Plouă cu demisii în Consiliul Local Bistrița și toate sunt generate de chestiuni politice și de lipsa de adecvare la propriul partid. Mircea Archiudean, consilier PER, fost candidat independent la Primăria Bistrița și-a dat demisia astăzi din partid, dar și din Consiliu, în semn de protest față de decizia conducerii naționale de a susține lista PSD la europarlamentare.

Gestul președintelui PER de apărea într-o conferință de presă alături de Liviu Dragnea și de Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD și a declara că partidul susține lista europarlamentarilor PSD l-a luat prin surprindere și l-a revoltat pe omul de afaceri. Aceasta în condițiile în care consilierii PER s-au manifestat mai degrabă în opoziție față de majoritatea PSD decat ca susținători a proiectelor acestora. Într-o postare pe facebook Mircea Archiudean spune că PER-ul a capitulat ”Am aderat la politica Partidului Ecologist Român pentru că am considerat că acest partid, chiar cu scorurile minime pe care le-a obținut la alegeri de-a lungul timpului, a reușit să păstreze un scor maxim la capitolul „demnitate“. A fost un partid care și-a păstrat principiile intacte și a reușit un lucru remarcabil: să nu fie catalogat drept „aceeași mizerie“, la fel ca alte partide care și-au jucat mereu cărțile propriilor interese meschine. A fost un partid care s-a remarcat prin activitatea și atitudinea din Consiliul Local Bistrița, un partid care a muncit și a încercat să se implice cu adevărat în administrație.
Din păcate, odată cu semnarea recentului protocol de colaborare cu PSD pentru alegerile europarlamentare, PER a dat semnalul că a capitulat, și-a dat la o parte principiile și ideologia, aderând la partidul care propagă hoția, corupția, incompetența, lipsa de educație și cultură, interesele meschine și clientelismul” a scris Mircea Archiudean, Ea  a mai spus și că demsia sa de onoare și că nu va adera la alt partid politic:
”Consider că este momentul să îmi dau demisia din această organizație politică, dar și din Consiliul Local Bistrița, unde, timp de trei ani, m-am convins că orice muncă este în zadar, orice idee bună propusă de opoziție este respinsă, apoi repusă pe ordinea de zi ca și cum ar fi inițiată de către putere. Demisia mea este chiar una de onoare , nu voi adera la alt partid, îmi voi rezerva un răgaz de reflecție în ceea ce privește parcursul meu politic pe viitor. Îmi exprim regretul pentru faptul că partide care incă mai țineau sus stindardul verticalității în politică au abandonat lupta într-un mod atât de lamentabil și rușinos.”.

Share.

About Author

4 comentarii

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    Ati vazut de ce am luat-o la sanatoasa in 2016 ? Pesedragnea+ pntcd+ Per = aceasi mizerie !

Lasă un comentariu