Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vodafone și-a scumpit tarifele. Analiștii spun că e efectul Ordonanței 114

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Vodafone este ultimul operator de pe piața telecomunicațiilor care a  anunțat recent majorarea tarifelor, după anunțuri similare făcute de alți trei operatori din domeniu.
Abonații au aflat de creșterile de prețuri printr-un  mesaj care punea scumpirea pe seama noilor costuri pentru furnizarea de servicii: ”În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, începând cu 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr creşte cu 0,92 eur TVA inclus”, precizează un astfel de mesaj primit de un abonat de telefonie mobilă  Vodafone.

Pentru clienții care nu sunt de acord cu majorările Vodafone precizează că se poate denunţa unilateral contractul de servicii în termen de 30 de zile de la primirea notificării, ”fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire trimisă către Vodafone, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucureşti 020276”. În cazul celor care au cumpărat telefoane în rate de la Vodafone compania anunță  că tranșele neplătite vor deveni scadente pe ultima factură emisă.

La începutul lunii martie şi Telekom Romania a anunţat scumpiri la prețul abonamentelor, din portofoliul fix și mobil, scumpiri care urmează să intre în vigoare din 15 aprilie. Deși nu au precizat că ar fi vorba de scumpiri generate de efectul ordonanței 114, majoritatea analiștilor pieței de telecomunicații susțin că există o legătură directă între reglementarea legislativă operată de OUG-ul cu prcina și scumpiri.

La UPC România preţurile abonamentelor de televiziune şi internet cresc cu  câte 2,38 lei, însă  de la 1 mai. De asemenea clienţii Digi | RCS&RDS plătesc, de la 1 martie, preţuri mai mari la abonamentele pentru serviciile de televiziune, telefonie mobilă şi fixă, Internet mobil şi fix, atât pentru abonamentele noi, cât şi pentru contractele în derulare.Aanunțul a fost făcut încă din ianuarie, după apariția OUG 114.

Sursa foto: Gadget.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu