Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PSD a dat în judecată PNL pentru șicane la sloganul preferat de campanie. Ce răspunde deputatul Sighiartău

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce sloganul preferat de campanie al PSD-ului, ” România merită mai mult” a fost revendicat ca nume de domeniu de Partidul Național Liberal, care l-a cumpărat de la Institutul de Cercetare și Dezvoltare în  Informatică (ICI), povestea a ajuns în instanță.

PSD a intentat luni acțiune civilă la Tribunalul București împotriva Partidului Național Liberal și a ICI pentru cumpărarea domeniului ”romaniameritamaimult.ro, acuzând atât adversarii politici cât și institutul care administrează domeniile de internet cu extensia ”ro” de încălcarea drepturilor de autor. Procesul este înregistrat în 8 aprilie și nu exista încă termen stabilit pentru prima înfățișare.

Potrivit sefului de campanie online al PNL, Pavel Popescu, citat de Hotnews, liberalii  au cumparat si domeniul care desființează întregul mesaj de campanie al PSD, adică ”româniameritamaimultdecatPSD.ro”. Acesta spune că acțiunea e justificată pentru că ar vrea să desființeze uriașa dezinformare practicată de partidul de guvernământ: ” Nu avem nicio emoție cu privire la acest proces. Scopul nostru pe acest site ( romaniameritamaimult.ro) este de a demasca dezinformarea masivă pe care PSD-ul a început-o în 2016 mințind românii cu un program de guvernare complet fals care astăzi s-a transformat într-o luptă împotriva justiției.” a declarat pentru aceeași publicație șeful campaniei online a liberaliilor. Liberalii nu s-au mărginit doar să cumpere domeniul reprezentativ pentru sloganul principalul partid de guvernământ, ci-l folosesc pentru a redirecționa vizitatorii către site-ul oficial al PNL , nu înainte de a scrie ironic că PSD nu lucrează:

Robert Sighiartău: ”adevărata judecată va fi în 26 mai”

Șeful de campanie al PNL, bistrițeanul Robert Sighiartău spune că piața e liberă și că acest slogan a fost folosit în mod înșelător în condițiile în care România merită mai mult decât să fie aruncată la coada Europei, așa cum de fapt face Partidul Social Democrat: ” Noi am cumpărat acest domeniu, este o piață liberă. Domeniul e proprietatea PNL. L-am cumpărat pentru că inclusiv noi, PNL, credem că România merită mai mult. Am redirecționat de pe acest domeniu pe domeniul PNL, pentru că România merită mai mult decât PSD, merită să fie în primul rând, nu la coada Europei, unde ne duce PSD.” Sighiartău a mai scris și că rezultatul judecății reale cu PSD-ul se va tranșa după votul la europarlamentare: ” adevărata judecată cu PSD va fi pe 26 mai” a mai scris Sighiartău.

Potrivit Hotnews PSD ar fi înregistrat la OSIM o marca mai largă: ”“Patrioți în Europa. România merită mai mult! PSD”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu