Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tir lovit de tren a blocat circulația pe drumul 172 A. Pasageri ai trenului, între care copii, răniți în accident

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tir care transporta material lemnos a fost lovit în plin de tren la trecerea de cale ferată din Beclean către Nușeni. Accidentul s-a produs astăzi  în jurul orelor 13,00, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.

Cinci călători din trenul care a izbit tirul, între care doi copii au suferit leziuni ca urmare a impactului. Potrivit ISU victimele nu prezintă leziuni care să le pună viața în pericol, fiind vorba de traume în zona membrelor inferioare. Copiii călătoreau într-un grup organizat de 17 persoane. In total în tren călătoreau în jur de 70 de persoane. Cu toții au fost evaluați de medici și paramedicii ajunși cu echipele de salvatori.

Șoferul tirului a scăpat fără leziuni din tirul distrus, însă transportul pe care-l făcea  : materialul lemnos și  cheresteau s-a împrăștiat pe o suprafață mare. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție circulația este blocată la această oră pe drumul județean 172 A, Beclean Nușeni.Polițiștii dirijează circulația spre rute ocolitoare, la o oră și jumătate după accident, informează IJP. Vom reveni cu amanunte.

Share.

About Author

Lasă un comentariu