Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Micuțul căzut în apă a fost găsit mort miercuri dimineața. A fost căutat cu disperare toată ziua de marți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Update, 8 mai: trupul micuțului căzut marți după amiaza a fost găsit miercuri dimineața de aparținători, în apă, în cartierul Unirea, anunță ISU Bistrița-Năsăud. Medicii de pe ambulanța mobilizată și în această dimineața pentru a însoți echipele de căutători au constatat decesul copilului de 4 ani.  Echipele de căutători erau mobilizae de dis de dimineață și căutau copilul inclusiv pe raza localitailor din aval tranzitate de răul Bistrița.

Update, ora 15,00. La patru ore de la dispariția copilului, care ar fi căzut într-un pârâu, afluent al Bistriței, pompierii îl caută în apă pe o rază de 9 kilometri de la locul căderii. Ei au împărțit perimetrul de căutare pe sectoare, iar numărul celor implicați în operațiune a fost suplimentat. Acum ISU a alocat  3 ofițeri, 15 subofițeri, dar în echipele de căutare sunt și jandarmi, polițiști și mulți localnici. Un echipaj al ambulanței SAJ cu medic este pregătit pentru a interveni.

Salvatorii  fac eforturi susținute pentru a-l găsi pe micuț, însă spun că apa este învolburată și debitul crescut. Căutările au fost extinse din locul în care a fost văzut ultima dată copilul și până în partea de sus a municipiului.

Stirea inițială: Pompierii bistrițeni caută  un băiețel de 4 ani, despre care s-a dat alarma  că ar fi căzut în apă într-un pârău afluent al Bistriței, undeva în Livezile, în zona brutăriei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus căutările se desfășoară cu 12 subofițeri și un ofițer, cărora li s-au alăturat efective ale serviciilor voluntare de urgență Bistrița și Livezile, cu bărci și la diferite puncte de observare a luciului apei. Se caută în aval de la locul căderii în părău, dar și pe râul Bistrița încă de la ora 12,20 de când s-a dat alarma.

Băiețelul de 4 ani ar fi căzut accidental în apă pe când se juca alături de un văr mai mare care a și dat alarma.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Share.

About Author

Lasă un comentariu