Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Publicitate electorală: Alianța 2020 USR-PLUS își prezintă lista: Vlad Botoș, managerul de multinațională

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vlad Botoș   este de zece ani managerul unei companii multinaționale din domeniul auto. În 2008, cu ajutorul ONG-ului Mișcarea Arădeană, înființat cu un grup de prieteni, a reușit să oprească în instanță decizia de interzicere a adunărilor publice în Arad, inițiată de primarul orașului. Vlad vorbește două limbi străine, germană și engleză.

Candidează la alegerile europarlamentare pentru că vrea ca românii să se bucure pe deplin de beneficiile țării noastre ca membru UE și, implicit, alinierea țării noastre la standardele și condițiile de viață occidentale.

În acest scop, își propune să lupte pentru egalitatea deplină între membrii UE și negocierea unui buget care să contribuie la reducerea decalajelor. De asemenea, spune că este important ca reglementările luate la Bruxelles să țină cont de condițiile specifice ale României, și ale fiecărui stat membru în parte.

Intră pe www.usrplus.ro și află obiectivele noastre pentru România. Pe 26 mai votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot!

Material pus la dispoziție de Biroul de presă al USR

Share.

Lasă un comentariu